Bezárás

Tokaj, Belváros

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 381 m²
Ár 150 millió Ft
  • Térkép
Nagy Erika
06 70 716 ···
Otthon Centrum Belváros2
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
okaj történelmi óvárosában étterem eladó !!!
Tokaj történelmi óvárosának, belvárosának centrumában a Kopasz-hegy lábánál, a turisták és a lakosok közkedvelt útvonalán, a sétáló utcában, ahol nagy a gyalogos forgalom, azonnali nyitásra alkalmas újszerű állapotú kívül-belül patinás, első osztályú kivitelben felújított 283 nm alapterületű 90 férőhelyes (terasszal együtt 200 ember kiszolgálására is alkalmas) vendéglátó egység, a RÁKÓCZI ÉTTEREM, emeleten 98 nm 3 szoba nappalis 2 fürdőszobás lakrésszel, 60 nm terasszal, teljes konyhai gépészettel, berendezési tárgyakkal, kiegészítőkkel, zárt belső udvarral, ezen a részen egyedülálló gépkocsi beállási lehetőséggel, 6 parkolóállással eladó.

Az eredeti meglévő 154 nm épületrész, étterem rész 2015-be komplett felújításra került, ami tartalmazta a gépészet, burkolatok cseréjét is, utólagos vízszigeteléssel, megőrizve az épület eredeti adottságait. Az étterem hideg burkolatai VERSACE olasz csempével burkolva, a külön terem és az étterem többi része intarziás parkettával, természetes eleganciával ruházva fel a helyiségeket. Ezzel egy időben 128 nm területtel az épületet bővítették ahol jelenleg kialakításra került a konyha rész, előkészítők, fehér-fekete mosogatók, raktárak, személyzeti női-férfi wc-k zuhanyzók, öltözők.

A telek mérete 738 nm ami a belvárosi részen ritka, a belső udvar térkővel burkolva, beállási lehetőséggel. A teraszon és az udvar árnyékos részén nyáron további 110 ember kiszolgálására van lehetőség.


Komplett új tető és tetőszerkezet, új fűtésrendszer, 2 gázkazán, 3 termosztát (étterem, konyha, emeleti lakrész), kandalló.
A kapu elektromosan vezérelt.

A konyhai gépek: 3 sütő, gázzsámoly, kombi sütő, 2 olajsütő, hűtő, saválló mosogatók, fagylalt készítő gép.

A Rákóczi étterem, kávézó, fagyizó nyitásra kész állapotban, HCCP engedéllyel, külön engedéllyel rendelkezik.

Az ingatlan borbemutató teremnek borkóstolás céljára, rendezvény teremnek, vagy más tevékenység céljára alkalmas.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?