Bezárás

Tokaj, Belváros

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 381 m²
Ár 150 millió Ft
  • Térkép
Kulik Áron
06 70 216 ···

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Tokaj történelmi óvárosának, belvárosának centrumában a Kopasz-hegy lábánál, a turisták és a lakosok közkedvelt útvonalán, a sétáló utcában, ahol nagy a gyalogos forgalom, azonnali nyitásra alkalmas újszerű állapotú kívül-belül patinás, első osztályú kivitelben felújított 283 nm alapterületű 90 férőhelyes (udvarral együtt 200 ember kiszolgálására alkalmas) vendéglátó egység, a RÁKÓCZI ÉTTEREM, emeleten 98 nm 3 szoba nappalis 2 fürdőszobás lakrésszel, 60 nm terasszal, teljes konyhai gépészettel, berendezési tárgyakkal, kiegészítőkkel, zárt belső udvarral, ezen a részen egyedülálló gépkocsi beállási lehetőséggel, 6 parkolóállással eladó.

Az eredeti meglévő 154 nm épületrész, étterem rész 2015-ben komplett felújításra került, ami tartalmazta a gépészet, burkolatok cseréjét is, utólagos vízszigeteléssel, megőrizve az épület eredeti adottságait. Az étterem hideg burkolatai VERSACE olasz csempével burkolva, a külön terem és az étterem többi része intarziás parkettával, természetes eleganciával ruházva fel a helyiségeket. Ezzel egy időben 128 nm területtel az épületet bővítették ahol jelenleg kialakításra került a konyha rész, előkészítők, fehér-fekete mosogatók, raktárak, személyzeti női-férfi wc-k zuhanyzók, öltözők.

A telek mérete 738 nm ami a belvárosi részen ritka, a belső udvar térkővel burkolva, beállási lehetőséggel. A teraszon és az udvar árnyékos részén nyáron további 110 ember kiszolgálására van lehetőség. Az udvaron van egy melegentartó ami megkönnyíti az éttermi kiszolgálást az udvaron helyet foglaló vendégek részére. Kívülről is női-férfi vendég wc-k.

Az áram erőssége 3x50A. Komplett új tető és tetőszerkezet, új fűtésrendszer, 2 gázkazán, 3 termosztát (étterem, konyha, emeleti lakrész), kandalló.

Az udvaron külső tárolók, füstölt árú tároló, olaj tároló. A kapu elektromosan vezérelt.

A konyhai gépek: 3 sütő, gázzsámoly, kombi sütő, 2 olajsütő, hűtő, saválló mosogatók, fagylalt készítő gép.

A Rákóczi étterem, kávézó, fagyizó nyitásra kész állapotban, HCCP engedéllyel, külön engedéllyel rendelkezik.

Az ingatlan borbemutató teremnek borkóstolás céljára, rendezvény teremnek, vagy más tevékenység céljára alkalmas.

Az ár irányár!

Kulik Áron weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 216 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?