Tök, Nyakas

Eladó pince, présház
Tök, Nyakas
Telekterület
2048 m²
Azonosító: 32302475
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Ceglédi György
Referens összes hirdetése
Immo1 Ingatlan (Global DHS)
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó pince, présház

Leírás

Csodás PANORÁMÁVAL lakható présház pincével eladó Tökön!!

Zsámbéki medencében, Tökön a Nyakas-hegy oldalában 2048 nm-es, hegypanorámás zártkerti telek eladó, egy 60nm-es, kétszintes, panorámás házzal, borospincével.

A körbekerített zártkerti telek a falu központjától pár száz méterre található, melyet egy jól karbantartott murvás úton lehet megközelíteni. A telken veteményes, szőlő és termő gyümölcsfák találhatók.
A ház erkélyéről és a telekről csodás panoráma nyílik a teljes zsámbéki medencére – Budajenő, Telki, Biatorbágy, Páty; ezen felül a budai hegyek látványában is gyönyörködhetünk egész évben.

- 2048nm-es telek
- 60nm-es ház
- kétszintes
- erkély
- terasz
- villany, víz, fatüzelésű kályha
- lakható /téliesített/
- szigetelt
- borospince
- műhely
- kocsibeálló
- ciszterna
- szikkasztó
- MK-1-es besorolású övezet /mezőgazdasági kistelkes kertövezet/
- PANORÁMÁS

Az ingatlan ajánlott azoknak, akik Budapesthez közel, mégis nyugodt, természet közeli helyen szeretnék élni mindennapjaikat, valamint szeretnének növényeket termeszteni, kertészkedni.

Tök település szőlő- és borkultúrája évszázadok óta híres. A szőlőhegy öreg pincéi és pincesora érdekes látnivaló ma is ( Nyakas, Kovács pincészet). További látványosságok a településen: töki templomrom, Anyácsai-tó, Nyakas-tető, Rossz-tó, Kútvölgy.

Pest megyei település a Zsámbéki-medencében, Budapesttől 30 km-re található, a 10-es főutat az M1-es autópályával összekötő út mentén. Több irányból is megközelíthető, jó infrastruktúrájú, gyönyörű fekvésű, a Zsámbéki-medence és a Gerecse által határolt, fiatal családok által nagyon kedvelt település.
Budapestről tömegközlekedéssel Volán busszal lehet megközelíteni. Az M1-es autópálya 6 km-re található, gépkocsival pár perc alatt elérhető.


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Ceglédi György
Referens összes hirdetése
Immo1 Ingatlan (Global DHS)
Iroda összes hirdetése