Tiszaújváros, Tisza út

Eladó telek ipari hasznosításra
Tiszaújváros, Tisza út
Telekterület
6240 m²
Azonosító: 29578322
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telek ipari hasznosításra

Leírás

Tiszaújváros Budapesttől 173 km-re, északkeleti irányban, három megye, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye határán, Tiszaújváros kistérségben található. Kedvező földrajzi fekvéssel bír, összekapcsoló szerepet játszik Miskolc, Debrecen és Nyíregyháza között.
Az ingatlan fekvése befektetői szempontból remek helyen található, Tiszaújvárosban Vt-településközponti vegyes övezetben a Tisza és a Szederkényi út kereszteződésében, Gyógyfürdő és Sport létesítmények pár száz méteres távolságában, igen jó közlekedési lehetőségekkel bír. A városközpont gyalogosan 10 perces sétára található, távolsága 1500 méter.
A 35. sz. főút az ingatlantól 500 méterre található. Az ingatlannal szembe található egy vendéglátó egység remek konyhával, és külön termekkel rendezvények lebonyolítására. Az ingatlan 500 méteres körzetében található óvoda, általános iskola, gimnázium, műszaki-gazdasági szakközépiskola. Autóval Miskolc 30 km, 25 perc, Debrecen 70 km, 55 perc, Nyíregyháza 60 km, 50 perc távolságra található, és mindhárom autópályán keresztül megközelíthető. Budapest autópályán keresztül személygépkocsival a Hősök teréig 100 perc alatt elérhető.
Az ingatlan fő erénye a 80%-os beépíthetőség. Mérete 6240 m2, mely tovább nem bővíthető a szomszédos telkek által. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, vezetékes gázellátás rendelkezésre áll, és a jelenlegi épületek egy része klimatizált. Az ingatlanon jelenleg ipari tevékenység végzésére használt ingatlanok vannak 60%-ban, és irodai helyiségek 40%-ban, melyek alapterülete 1500 m2, és az ingatlanok egy része kereskedelmi célra bérbeadásra került. Jelenlegi beépítettség nem több mint 30%.
Az ingatlan frekventált elhelyezkedése és 80 % beépíthetősége lehetővé teszi üzletek, szálloda, fitnesz központ, irodaház és egyéb, akár közcélú létesítmény létrehozását.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel