Bezárás

Tiszaújváros, Karinthy Frigyes utca 18.

Eladó családi ház
Alapterület 190 m²
Telekterület 984 m²
Szobák száma 5
142 900 € 67 millió Ft
  • Térkép
06 30 928 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány D
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Tiszaújvárosban, a Karinthy Frigyes utcában 190 nm-es, 5 szobás, kétszintes, két generációs, díjnyertes ház stílusában tervezett elrendezésben, energiatakarékos, thermoton téglából épült, kívül külön szigeteléssel is ellátott , masszív, Bramac cseréppel fedett tetejű, padlófűtéses családi ház 984 nm-es saroktelken, négy garázsból álló 84 nm-es, tetőteres melléképülettel, 20 nm kerti pihenő faházzal, mellette kiépített sütő-főzőhellyel, gondozott 120 nm-es pázsittal, körben tujákkal határolt sövénnyel, 120 nm térbetonozott kocsibeállóval rendelkező kertvárosi sarokház ingatlan eladó.
A lakóház, udvar és a melléképületek két- vagy háromgyermekes család részére is ideális életteret biztosítanak.
A lakótereket tágas, napfényes helyiségek alkotják.
Az egyik szoba jól elkülönülve a földszint többi lakóterétől irodaként is kiválóan használható. Ez a szoba a garázsok, a kocsibeállók illetve a pázsit felé nyíló hátsó bejárattal is rendelkezik. Elhelyezkedése lehetővé teszi a család nyugalmának zavarása nélkül üzleti tárgyalások lefolytatását, irodai munka végzését. De nagyon alkalmas idősebb, együtt élő családtag napközbeni csendes pihenésére, folyamatos tartózkodására vagy vendégszobaként.
A lakóház déli oldalán 24,5 nm-es kerámia burkolatú terasz található. Tuják és borostyán oldalfal teszik lehetővé a zavartalan, csendes napozást akár téli napsütéses időben is.
A felső szinten déli és nyugati fekvésű loggia és nagy erkély biztosítja a kívánt pihenést a tetőtéri szobákban élő családtagok számára, ha ehhez van kedvük. Az ingatlan minden helyiségében igényes kerámia padlóburkolatot találunk. A külön bejáratú szobák biztosítják a helyiségek önálló használatát az ott lakók számára, nem csak hálóhelyiség funkcióval.
A prémium kategóriás egyedi gyártású beépített bútorokkal és minden igényt kielégítő konyhai gépekkel, víztisztítóval felszerelt konyhából nyílik az északi oldalra eső hűvös, jól áttekinthető, nélkülözhetetlen bepolcozott kamra.
A konyha melletti tágas ebédlő déli és nyugati falának üvegfelületei biztosítják a napfényes teret minden évszakban mind a családtagok, mind a télikert jelleggel elrendezhető szobanövények számára.
A nagyméretű nappali felé néz a térbe szolidan illeszkedő üvegajtós kandalló, amely a gáz-cirkós padlófűtés mellett a hangulatos családi együttlétet és a kellemes kiegészítő fűtést is lehetővé teszi.
A fürdőszobában a meleg vizet a kombi cirkó szolgáltatja. A konyhai vízmelegítést a nagy teljesítményű, gázüzemű, átfolyós rendszerű vízmelegítő biztosítja.

Az udvar belső területe 120 m2 gondozott pázsit. Körben fenyők, díszfák, cserjék, virágok nyújtanak kellemes környezetet. A garázsok mögött 36 nm-es kis konyhakert található, a végében komposztálóval. Ez a diszkréten megbúvó kiskert éppen elegendő friss zöldségfélével, zöldfűszerekkel látja el a családot tavasztól késő őszig. A házból a melléképületek a pázsitba beépített gyöngykavicsos körtipegőkön lépkedve érhetők el.

Helyiségek:
FÖLDSZINT:
előszoba
nappali szoba
előszoba
dolgozószoba
fürdőszoba
WC
gardrob
konyha
kamra
étkező
ÖSSZESEN: 97,33 m2
terasz: 24,5 m2
TETŐTÉR:
hálószoba
hálószoba
szoba
fürdőszoba, WC
közlekedő/galéria
szárítóhelyiség
loggia
erkély
összesen: 92,72 m2

Ha felkeltettem érdeklődését, vagy kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal!

If you are interested in or you have any questions concerning to the real estate, do not hesitate to contact us or call the number indicated above!

Wenn ich Ihr Interesse aufgeweckt habe oder wenn Sie in Bezug auf Immobilien Fragen haben, stehe ich Ihnen gerne zur Verfügung. Oder rufen Sie die nachbezeichnete Rufnummer an.
Если Вас интересует именно этот частный дом, или имеете какие-то вопросы, то пожалуйста обратитесь прямо ко мне, звоните по заданному телефону.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 928 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?