Tiszasüly, Jász-Nagykun-Szolnok megye Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Telekterület 645000 m2
Közvetítői azonosító: COM ME084319 Azonosító: 33002152
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 701
Leírás

Eladó Tiszasüly szomszédságában működő halgazdaság és vadászati létesítmény.A terület régen árterület volt, ám mára a Tisza szabályozásának köszönhetően gátakkal védett, árvízmentes terület lett. Ennek köszönhető a termékeny talaj. A tulajdonosok 1993-ban vásárolták a gazdaságot és az elmúlt években rengeteg fejlesztést és korszerűsítést végeztek a területen. A gazdaság jelenlegi fő tevékenysége a haltenyészet, de a vadturizmus és vadászati lehetőségek is jelentős bevételi forrásnak számítanak. A 64,5 hektáros területen található két 22 hektáros egybefüggő tó és több kisebb halneveltető tó, holtágak, csatornák és szelektáló medence. A tavak folyamatos vízellátása a Jászsági III. fő csatornából biztosított. A gazdaság nagy előnye, hogy a halgazdálkodásra és az öntözésre is gravitációs vízgazdálkodást lehet használni. A gazdaság területén és a szomszédos termőföldeken jelentős a vaddisznó, őz és apróvad állomány, a vadászat kedvelőinek nagy örömére. A területen található több gazdasági épület, például vendégház, halászház, raktár, gépműhely, takarmánytároló, halkeltető, amik összesen 1260 nm alapterülettel rendelkeznek és egymástól különállók. A gazdaság természeti kincsei közé sorolható a területen fellelhető 60-80 fokos termálvíz, ebből és a sokszínű állat és növényvilágból adódóan könnyedén turisztikai paradicsommá alakítható a terület.

Drón felvétel:

Az ivóvizet a 105 m mélyre fúrtkút biztosítja, ami ásványvíz minőségi besorolást kapta. Igény szerint akár céget is meglehet vásárolni, amely 30 éves halgazdálkodási múlttal rendelkezik!Kérdés, megtekintés esetén hívjon, akár hétvégén is!

Referencia szám: ME084319

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tiszasüly, Jász-Nagykun-Szolnok megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 701
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch