Bezárás

Tiszanána, Heves megye

Eladó külterületi telek
Telekterület 110 000 m²
Ár 195 millió Ft
  • Térkép
Diverse Ingatlan
06 20 326 ···
Diverse Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség 70 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna utcában
BEFEKTETŐK FIGYELEM! -- ORSZÁGOSAN EGYEDI AJÁNLAT

KITŰNŐ ADOTTSÁGOKKAL BÍRÓ 11 HEKTÁROS TELEK,
JOGTISZTA FEJLESZTÉSI-IPARI TERÜLET
NAGYON KEDVEZMÉNYES ÁRON ELADÓ

PÁRATLAN és JÓL JÖVEDELMEZŐ BEFEKTETÉSI és sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosító, részben beépített, tervekkel már rendelkező fejlesztési területet kínálunk eladásra az évről-évre fejlődő, szépülő Tisza-tó közelében.

A helyet Budapestről (Füzesabonynál lekanyarodva, Dormánd, Besenyőtelek, majd Kömlőn át haladva kb 17-18 km) után érjük el, és Nyíregyházától is megegyezően 1,5 óra alatt, 140 km, --- valamint Gyöngyös /65 km/, Eger /48 km/, Zsóri-Mezőkövesd /38 km/, Miskolc /90 km/, Debrecen /100 km, -- Reptér 116 km/, Tiszafüred /26 km/, Abádszalók /18 km/, Berekfürdő /55 km/ --- utazási távolság(ok)ban, Tiszanánán.

A 2 helyrajzi számon lévő, de egymással szomszédos ingatlan a település aszfaltos műúton megközelíthető külterületén (3 -- 4 km távolságban) található, mely műút folytatódik a telken/telepen belül is.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI

- BESOROLÁSA : -- Művelés alól kivont, nagyüzemi terület, szabad funkció váltással, 
Hizlaldaként működött, 10 db egyenként kb 400 m2 -es közművekkel ellátott épülettel,
--az épületek technikai felhasználás szabadok, az alapok, a falak már állnak, a telepen betonozott főtér, az utak-járdák kiépítve. /ujrafelhasználási látványterv(ek) elérhetők./
- BEÉPÍTHETŐSÉGE: -- Funkcióváltást kezdeményező rendezési/beépítési terv alapján,

- KÖZMŰVEK: 

-- ÁRAM, - 3 fázisú (fázisonként 500 A) ipari áram, minden épülethez földkábel kiépítve,
trafóház megvan, felújítás, új trafó szükséges,
-- GÁZ és CSATORNA bekötés lehetőség szolgáltatói segítséggel a műúttól, - kb 600-650 méter. 
// a termálvízzel feltörő m3-enkénti tetemes gáz mennyiség szintén felhasználható //
-- VÍZELLÁTÁS -- bőséges, többféle módon biztosított, 

- JÁRULÉKOS ÉRTÉK EMELŐ ELEMEK, SZERELVÉNYEK:

1) -- KIÉPÍTETT HIDEG VIZES, szivattyús VEZETÉKRENDSZER, csatorna díjas ivóvíz minőség, egy ujra HASZNÁLATBA VEHETŐ HIDROGLÓBUSZ, - egy kisebb települést is ellátni tudó, felújítási ráfordítást igénylő VÍZTORONY.
2) -- A TELKEN TALÁLHATÓ FÚRT KÚT-ból ön-folyó, 1400 méterről föltörő örökös 58 c fokos TERMÁLVÍZ , kitűnő gyógyhatásokkal bíró gyógyvíz,
(8 Ph, a hajdúszoboszlóinál jobb elemzési mutatókkal), lévén nem aktív víz, egy megfelelő puffer-rendszer kiépítésével bármilyen intézményt ellát lerakódás mentesen, felfűt tereket, épületeket, és mű-tó, medence feltöltésre is alkalmas. (30 c alatti hűtöttség esetén folyatható el, szikesítő tulajdonsága miatt a víz locsolásra nem megfelelő.)

- KIHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK:

-- Idősek otthona,
-- Gyógyfürdős panzió vagy lakópark,
-- Termál fürdős szabadidőközpont,
-- Kezeléseket is biztosító idősek otthona (!),
-- Meleg-házi termelés,
-- Saját tanya/birtok,
-- Kemping, üdülő telep, fürdő,
-- Fesztivál/rendezvény szervező (Lásd: EcoPunk, Ozora, Gyütt-Ment Feszt, Zamárdi-strand, stb),

Az ingatlan sokarcúsága és a telek mérete kombinált, több funkciós felhasználást is lehetővé tesz a fentebb felsoroltak közül.

Okos és új eco-technológiák alkalmazásával, a vizet kísérő gáz felhasználásával gyakorlatilag szinte zéró (0) rezsi költség mellet lehetne üzemeltetni bármit a följebb felsorolt fel/kihasználási lehetőségek közül.

A VÍZHOZAM szivattyúzás nélkül jelenleg 160-180 liter, lefojtva és eltereléssel jön föl, szivattyúval 500-550 liter/perc hozamra emelhető a teljesítmény, ami egy sok medencés termál fürdő, (pl. Berekfürdő), vagy sok-sok helyiséges lakótér keringetős-fűtőrendszerének működtetésére alkalmas.

A mérések alapján több 100 évig működő a forrás, emberöltőkön túli használható kút tulajdonlásáról van szó, aminek a vízzel feltörő metángáz (630 liter/m3) mennyisége egy megfelelő gáztalanító harang-rendszerrel szintén hasznosítható, önellátó jelleggel munkára, fűtésre, főzésre, áramtermelésre, stb, fogható.

- VALÓS ÉRTÉK és HIRDETÉSI ÁR

-- Az ingatlan területén található hideg vizes ellátórendszer aktuális, mai áron való kiépítésének értéke kb 50-60 millió ft, a víztoronyé is 40-50 millió ft, a bővíthető hozamú termál kúté a fúrással, bemérettetéssel, a kiépített medencékkel pedig alaphangon 150 millió ft.
Összesen 250-270 millió ft,...

ERRE JÖN RÁ (20 km rádiuszban meghirdetett) a környék 2000 - 4000 ft közötti m2 átlagárhoz képest --
SZUPER ALACSONY 1770 ft/m2 TELEK ÁR (!)

Amennyiben egy befektető (csoport, cég) telekrendezésre, megújított tervekre, a meglévő eszközök és épületek tisztítására, beüzemelésére és karbantartására, vízhozam növelésre és fürdő/ülő medence építésére fordítja a telek megvásárlásával járó kedvezményt, úgy egy, akár a jelenlegi vízhozamra rányitható fürdő, látogatókat fogadni tudó hivatalos beüzemelésével azonnali és folyamatos bevételhez, a működéssel pedig széles körű promócióhoz is juthat, már az egyéb kivitelezendők építésének ideje alatt.

A fölhasználható épületek, utak beárazatlanul, bónuszként részei az értékesítendő ingatlannak, amelyek funkció váltó kihasználására, felújítására megfelelő tervek és a felhasználási szándék alapján akár kormányzati támogatás is nyerhető, (Pl Idősek otthona gyógyfürdővel, a Tisza-tó turizmusának elősegítését fellendítő panzió, lakópark, stb), főleg a környéken történő munkahely teremtés és az infrastruktúra fejlesztését szem előtt tartó tervekkel.

ÁR : 195 millió huf -- 558,000 Euro

DOKUMENTUMOK, IRATOK --
-- Tulajdoni lapok, víz-kasztok rétegződései (kortörténet), intézményi igazoló és engedély/jóváhagyási iratok, alaprajzi és felhasználási dokumentumok, víz hozam bemérési és gyógyvíz minősítési/elemzési okiratok, stb.

További információkért várom a hívásokat, az érdeklődőknek a terület megtekintése előtt tulajdonosi találkozót szervezek, amikor is iratokba betekintést, felmerülő kérdéseikre választ kaphatnak.

Nagy Z. Nándor

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 326 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk