Tiszakécske, Kerekdomb

Eladó vályogház
Tiszakécske, Kerekdomb
Ár
21,5 millió Ft
Alapterület
80 m²
Telekterület
6318 m²
Szobák
1
Közvetítői azonosító: COM HZ071561
Azonosító: 32113829
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó vályogház

Komfort
nincs megadva
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Tiszakécske - Kerekdombon eladó 80 négyzetméteres rendezett környezetben található, jó állapotú két szobás családi ház. Az ingatlan beton alapra épült vályog téglából, szerkezetileg hibátlan állapotú. Az ingatlanból természetre néző panorámás kilátás tárul elénk, a Tisza 2 km-re található, mely könnyű sétával vagy biciklivel elérhető.
A fűtése gáz cirkó kazánnal, mely két éve lett üzembe helyezve, illetve két darab hűtő-fűtő légkondicionálóval történik. A villanyvezetékek teljes cseréje megtörtént, a szennyvíz közműhálózatra rá van kötve.
A telek mérete 6318 négyzetméter, melyen található kis fűszerkert, 35 db termő gyümölcsfa, csemegeszőlő. A kert nagy része örökzöld tujákkal van körbekerítve, melyek vízellátását kiépített öntözőrendszer biztosítja. A telek méretéből adódóan sok lehetőség rejlik az ingatlanban, akár további bővítés is lehetséges.
Tiszakécske üdülőváros központja 6 km-re található, ahova bicikliút vezet, ezen az úton lehet elérni a gyönyörű természetes horgásztavakat is (3-4 km). Busz/vonat, élelmiszerbolt, és a Kerekdombi Termálfürdő kb. 1 km-re található!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel