Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Eladó családi ház
Alapterület 460 m²
Telekterület 606 m²
Szobák száma 6
Ár 76 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 299 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Tiszafüreden, a Tisza-tó és a szabadstrand közelében eladó egy kiváló állapotban lévő, háromszintes, 460,13 m2 hasznos alapterületű, 8 apartmanos vendégház, amely korábban szolgáltatóházként is működött. Építés éve: 2002. Épület szerkezete tégla. Tiszafüreden jelentős az idegenforgalom, így az ingatlan elhelyezkedése miatt elsősorban szobák kiadására ajánljuk, de akár társasházzá is alakítható, lakások is kialakíthatók benne, de nagycsaládosoknak is megfelelő lehet. Az első emeleten és a tetőtérben találhatók a szobák, a földszinten a kiszolgáló helyiségek és a korábbi vendégtér, amely bármilyen egyéb üzleti célra alkalmas (kereskedelem, vendéglátás, szolgáltatás), mivel három nagyobb helyiség is van a szinten (a három helyiség együtt 103,83 m2, amelyek egy új nyílással össze is nyithatók, de kettő jelenleg is átjárható). A szálláshely-szolgáltatás jelenleg is üzemel (szezonban). Az épületben lévő bútorok az ár részét képezik!
Az ingatlan a mellette lévő 601 m2-es üres telekkel együtt is eladó (javasolt a kettőt együtt megvásárolni), melyen saját parkolók és gépkocsi tárolók is kialakíthatók, amely egyébként normál építési telek. E kapcsolódó üres telek hirdetési azonosító száma: M154759. Jelenleg a házas ingatlan hátsó része gépkocsival nem közelíthető meg, mert az épületben korábban volt áthajtó be lett építve, de azt könnyen vissza lehet alakítani, ezért célszerűbb a szomszédos telket is megvásárolni az ingatlanhoz.
Az ár bruttó ár (76 000 000 Ft), azaz áfát is tartalmaz, így amennyiben áfás vállalkozás vásárolja meg az ingatlant, abban az esetben az ár fordított áfásan: 59 480 400 Ft!!! Az ingatlannak egy tulajdonosa van (gazdasági társaság).
Helyiségek: földszint: 3 vendégtér, folyosó, személyzeti öltöző, személyzeti mosdó, előtér, tároló, kazánház, lépcsőház, fedett terasz, nyitott terasz.
1. emelet: 2 szoba, 2 nappali, 2 terasz, 2 fürdőszoba, 2 előtér, lépcsőház, pihenő.
tetőtér: 4 szoba, 3 fürdőszoba, 2 közlekedő, 2 előtér, lépcsőház.
Fűtés: vegyes tüzelésű kazán radiátorral (gáz csak telken belül, a házban nincs).
Telekterület: 606 m2.
Közművek: víz, villany, gáz (csak csonk), szennyvíz.
Közelben: Tisza-tó, szabad strand, 33-as sz. főút, MOL benzinkút, Penny, SPAR, Lidl, egy kávézó, a Grillázs cukrászda, a Füzes panzió - Molnár vendéglő, Albatrosz kikötő.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M161528.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kiss György
A referens összes hirdetése
06 30 299 ···
OTP Ingatlanpont Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?