Tiszaföldvár, Baross körút 23. Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 637 m2
Azonosító: 32958365
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
phone +36 30 276
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Tiszaföldvár város (Jász-Nagykun-Szolnok megye, a Kunszentmártoni járás) belterületén, a település északi részén, a központban, a Baross körúton eladó egy 637 négyzetméteres tehermentes, azonnal birtokba vehető telek, aminek 1/1 tulajdonosa vagyok.
A telek nagy részben bekerítetlen, fákkal, bokrokkal benőtt, elhanyagolt állapotú, gondozást igényel, és amint a fényképeken látszik, egy épület maradványai található rajta. Kívülről bármikor megtekinthető.
Közművek az utcában találhatóak: villany, víz, gáz, szennyvíz csatorna egyaránt beköthető. Kábeltévé szintén az utcában. Beépíthetősége 30 %. Az ingatlan jól megközelíthető, csendes helyen található, mindenhez nagyon közel.
Akár állandó lakóhelynek, akár hétvégi kikapcsolódásra, vagy kereskedelmi célra, befektetésnek egyaránt kiválóan alkalmas lehet.

Irányár: 790.000.- Ft. Esetleg csere, autóbeszámítás szóba jöhet.

Tiszaföldvár Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Tisza folyó középső szakaszán, a bal parton a Tiszazug északi részén fekszik. A települést észak-déli irányban a 442. számú főközlekedési út szeli át. Északra Szolnok, és a 4. számú főút mintegy 25 km távolságra fekszik. Déli irányban a 44-es főközlekedési út a várostól 16 km-re Cserkeszőlőnél érhető el. A város keleti oldalán húzódik végig a Martfűt Kunszentmártonnal összekötő út. A közúton elérhető szomszéd települések: Martfű, Mezőhék, Kungyalu (Kunszentmárton), Cibakháza. A város vasúton is jól megközelíthető. A város északi határában, a Martfűre vezető úton kompon át lehet kelni a Tisza jobb partján fekvő Vezsenyre. A települést nyugati irányban teljes hosszában a Tisza folyó határolja. Délkeleti határához közel folyik a Körös, valamint keleti határában a Keleti-főcsatorna egyik mellékága. Könnyen megközelíthető a délre fekvő Cibakházi holtág. A város ÉK-i határában található egy halastó. A város mai északi ún. központi része a sűrűbben lakott. A délre fekvő Ószőlő, és a Homok nevű településrész szerkezete többnyire az egykori szőlő-, és gyümölcsös ültetvények telekfelosztásán alapul.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tiszaföldvár, Baross körút 23.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 276
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch