Bezárás

Tiszaföldvár, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 7 789 m²
Ár 11,59 millió Ft
  • Térkép
Benei Gabriella
06 20 927 ···
Duna House Szolnok
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 20 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Tiszaföldváron, Szolnok megyeszékhelytől délre, ritka lehetőség, egyben 7800 m2, 3 építési telek, a kisváros főútjánál, Tisza folyó közelében eladó: 11.590.000 HUF Telkek a Főút (kelet, élővizes csatorna (nyugat), szomszéd telek (dél) és a lejáró mellékút (észak) között helyezkednek el.
Áram, víz a telken, gáz, csatorna, internet, TV a főútról bevezethető. Tervezet, engedély szerint, 20% beépíthetőséggel, 6 villával, a 3 telekre dupla sorház megvalósítása, vagy engedély esetén lakópark építésére vagy vállalkozási célra is alkalmas. Építési stílus szabad, esetleg a város történelme alapján „földvár” stílusban, erődfallal, bástyákkal, tornyokkal. Művezetési segítség az építő brigádnak. Meleg klíma, gyümölcsfák, füge, szőlő, dinnye tömegével. Állattartás lehetséges. Lakhatásra, vagy egyéb plusz funkciókra is van lehetőség. A vízcsatornának köszönhetően, lehetne a telkek nyugati részén különböző formájú kerti tavakat létesíteni.
Nagy, többmedencés melegvizes gyógyfürdő helyben. De közelben is sok gyógyfürdő található. Bevásárlási lehetőségek, piac a közelben, plázák Szolnokon. Helyi és távolsági buszmegálló, autópálya és IC vasúti összeköttetés Szolnok-Budapest között.
A közelben 217 m2 , kétszintes kúriaház, gazdasági épületekkel, 4161 m2 telken, tele szőlővel, gyümölcsfákkal, szintén eladó. 44.590.000,- Ft

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 927 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk