Bezárás

Tiszabábolna, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 350 m²
Ár 54,4 millió Ft
  • Térkép
Udvarácz Míra
06 20 551 ···

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Mezőkövesdtől 20 percnyire a Tisza és egy Holtága partján a Tisza-tó közelségében egy mesebeli településen kínálok eladásra egy minimum 18, maximum 23 férőhelyes apartmanházat.
A település a csend és a béke szigete, gyönyörű vízpartokkal, műemlék minőségben megépített és felújított házakkal. A falu kicsi, mégis kiválóan működő, élő falu, gyönyörűen karbantartott házakkal, igényes stranddal, étteremmel, kirándulási úticélokkal. Tiszabábolna jó elhelyezkedésű, Eger, Mezőkövesd, Debrecen kiránduló távolságra van, de Budapest is alig 1 óra 45 perc.
Az épület igényesen megépített apartmanház/tábor. Jelenleg 4 családi apartman és 1 db 2 fős apartman került kialakításra. A családi apartmanokhoz természetesen konyha és fürdőszoba is kapcsolódik, a 2 fős romantikus apartman is saját fürdőszobával ellátott. A fűtést és a melegvizet 2 cirkó gázkazán biztosítja, a nyílászárók hőszigeteltek és fából készültek, a burkolatok, lamináltpadló és kerámia. A tulajdonosok folyamatosan működtetik a vendégházat, kora tavasztól-késő őszig, nyáron teljes teltházzal. Az épület kialakítása jól megtervezett, meghitt privát terekkel és nagy közösségi helyiségekkel rendelkezik, de figyeltek a kiszolgáló helyiségek kialakítására, így van mosókonyha és ágynemű raktár is.
Itt akár több család is együtt nyaralhat, ideális táboroztatásra vagy egy könnyed kirándulós romantikus hétvégére is remek úticél. A közösségi terek rendezvény megtartására is ideálisak. A vendégek kényelmét szauna, szolárium, tágas nyári konyha biztosítja, az udvaron kemencével és hatalmas terasszal. Az udvar füves, parkosított. A vendégek egy 80 m2 es gyepráccsal erősített belső parkolóban tudják tárolni a gépjárműveket. Az épület szerkezetileg gépészetileg kifogástalan, szinte csak belső festést igényel. Teljes berendezéssel, foglalásokkal együtt eladó.
A település központja 3 percnyire a Tisza 5 perc sétára található. A település folyamatosan fejlődik, egy újonnan épült, táncpajta és mini "uszoda", valamint pince borkostólóval biztosítja, hogy a kirándulók borongós időben is több program közül választhassanak. Természetesen a Tisztatónál megszokott csodálatos madár és vízi világ, tanösvények, kenuzás és horgászás is elérhető és helyben biztosított.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 551 ···
Üzenetet küldök