Tihany, Gödrös

Kiadó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 85 m²
Telekterület 150 m²
Szobák száma 4 + 1 fél
Ár havonta 225 000 Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 967 ···
 
Valentin Andrea
Üzenetet küldök

Kiadó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés gázkazán
Légkondicionáló nincs
Bútorozott igen
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Akadálymentesített nem
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Kisállat hozható
Dohányzás nem megengedett
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
A Balaton északi partjának “kincsesládájában”, Tihanyban, a hires Őslevendulás közelében kiadó egy kétszintes nyaraló. A 4 hálószobában 8 fő elhelyezkedésére van lehetőség - 2 dupla ágy, 1 dupla matrac, ill. 2 külön ágy áll rendelkezésre. Az ingatlan minden igényt kielégítően bútorozott, a konyha gépesített, az egyik fürdőszobában mosógép is található. A fedett terasz kiválóan alkalmas családi étkezésekhez, a gondozott kertben kerti bútorok szolgálják a kényelmet. Kis házi kedvenc előzetes megbeszélés alapján nem akadály. A szabadstrand 6-7 perc kényelmes sétával elérhető.
A Tihanyi-félsziget természeti értékei közül elsősorban a geológiai látnivalók, valamint a táj megkapóan változatos formái egész évben vonzzák a látogatókat. A félsziget történeti emlékei is kimagaslóak. Az 1055-ben I. Endre király által alapított Bencés Apátság barokk-kori épület-együttese, a tufába mélyített altemplommal, amely az alapító király sírját is őrzi, szinte megkoronázza a festői fekvésű falut. Tihany egész évben számtalan programot kínál, jó és rossz időben egyaránt; felsorolni is nehéz a kultúrális, szabadidős programokat, így csak néhányat említve: Belső-tó, Magyar Királyok Panoptikuma (a Kalózmúzeummal együtt gyerekeknek is kihagyhatatlan!), Ciprián-forrás, Akasztó-domb, Visszhang-domb és nem utolsósorban Tihany főtere, a Mádl Ferenc tér, itt teszi le utasait a sokak által kedvelt kisvonat, innen indulhatnak felfedező útjaikra a Tihanyt felfedezni vágyó kirándulók. Kihagyhatatlan a hétvégi Piac-Placc is.

Bérleti díj: márciustól májusig, ill. októbertől februárig 1-2 fő esetén 7500Ft/fő/nap, 4 fő esetén 6000 Ft/fő/nap, 5-6 fő esetén 100€/nap/ház, 6 fő felett 120€/nap/ház. A nyári hónapokban (június 1-augusztus 31) egységesen 130€/nap/ház (függetlenül attól, hányan bérlik a nyaralót). Kaució minden időpontban 60.000,- Ft.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Valentin Andrea
A referens összes hirdetése
06 20 967 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?