Telki, Kórház fasor

Kiadó egyéb vendéglátó egység
Telki, Kórház fasor
Ár havonta
260 ezer Ft
Alapterület
74 m²
Azonosító: 32474006
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
van
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
60 hónap

Leírás

A dinamikusan fejlődő Telkiben, a település új központjában, közvetlenül a Posta mellett kínálom bérbeadásra, ezt a földszinti elhelyezkedésű, újonnan kulcsrakész állapotban frissen elkészült ingatlant, mely kiválóan alkalmas cukrászdának, kávézónak, saláta -bárnak stb... tevékenységre.
Helyi sütés és melegkonyhás tevékenység tiltott!

Ezen kívül is van még rendelkezésre álló kiadó terület: 28-38.83m2 , hosszútávú bérlőket és megfelelően ide illeszkedő új vállalkozásokat keresünk, a még megmaradt szabad egységekbe, így kerül véglegesítésre a bérlői mix!!

Az üzletek kialakítása 2021.04.20-án kezdődött, magas minőségi elvárások szerint – a teljesség igénye nélkül:
teljes alapbeton-csere, szigetelés
teljes burkolás (padló, mosdók csempézve, bejáratok)
fehér festés
mosdó(k) kialakítása (RAVAK mosdópulttal, kézmosóval) – GEBERIT beépített WC tartályokkal minden szükséges kiegészítővel, dekorvilágítással
többfunkciós vizes blokk melletti terek: pld. teakonyha / raktár – kiállásokkal (falikút leszerelhető)
internet előkészítés
kamerarendszer előkészítve
gipszkarton kazettás álmennyezet beépített világítással
komplett világítás, konnektorok bőségesen (LEGRAND szerelvényekkel)
belső ajtók
bojler, beépített vízlágyító-rendszer (Melegvíz: jelenleg 1db pult alá bekötött 10L ARISTON bojlerrel megoldott, pult alá kerül továbbá egy ízléses HORECA vízlágyító berendezés, szűrővel)
hűtés/fűtés: négyutas splitklímával megoldott, mosdóban wifi modullal (távvezérlhető) – plusz mosdóban: egy db elektromos radiátor.

A szemétszállításról, internetet érintő lehetőségekről, a kamerarendszer testreszabási lehetőségeiről, a klímák éjszakai üzemeltetésének esetleges tilalmáról, az ingatlan Házi Rendjéről további tájékoztatást tudunk adni a személyes találkozón.

A közös költség díja: 190Ft./m2, ez magában foglalja a takarítást, karbantartást, épületbiztosítás, közös képviselet, közös víz- és áramdíjak, kertfenntartást.. – de a szemétszállítást nem.

Bérleti díj: 10 EUR/m2 + áfa + közös költség és rezsi/hó
3 havi kaució - 5 év határozott időtartam elvárás

Az üzletek felett társasházi lakások vannak, így a működtetésnél ezt is figyelembe kell vennie az új bérlőnek, melegkonyhás tevékenységet, nagyobb zajjal, porral járó üzletet így nem tudunk befogadni!

További információkért és megtekintési időpontért, hívjon bizalommal! A Lighthouse ingatlan referenciái a weboldalon megtalálhatóak.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel