Bezárás

Telki, Akácos út

Eladó családi ház
Alapterület 240 m²
Telekterület 980 m²
Szobák száma 3 + 3 fél
  • Térkép
06 20 468 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Rezsiköltség 50 000 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Telki egyik legjobb adottságú helyén természetvédelmi övezet határán, ugyan akkor a szolgáltatásoktól (buszmegálló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, bevásárlóhely, szórakozóhely) sétatávolságban, zsákutcában lévő 2003-ban organikus hangulatot árasztó tervek alapján épült, nappali, étkező, konyha, 2+3 fél szobás, két fürdőszobás, plusz WC-kézmosó, dupla beállásos garázsos, világos, remek tájolású, panorámás, több terasszal rendelkező ház, 980 nm-es sarok telken tulajdonostól eladó. Az épület kétszintes, de egy födémkiváltás révén egységes családias hangulatot teremt. Az emeleti szobáknál külön tervezési szempont volt a „tetőtérbeépítés” érzés elkerülése, valamint a változó élethelyzetek miatti két generációs házzá történő átalakíthatóság. Az élhető terek, a fényárban úszó szobák, az intim szférák, a környék csendje és páratlan levegője igazi otthonosságot biztosít majd a ház leendő tulajdonosának.
A Ház 38-as porotherm téglából épült amire 2011-ben kapott 10 cm hőszigetelést, valamint a meglévő 10 cm-es, mennyezeti szigetelés fölé is került még plusz 10 cm kőgyapot és hőtükör fólia. A tető csornai hódfarkú cseréppel fedett, a ház lakóterülete 240 nm. A fűtés melegvíztárolós kombi kazánnal megoldott. A komfortérzetről padló és radiátoros hőleadás gondoskodik. A garázsban elhelyezésre került egy vízlágyító berendezés is. A ház biztonságát riasztórendszer garantálja..
A külső nyílászárók fa, kétrétegű hőszigetelt üvegezésű, egyedi gyártásúak. A burkolatok a földszinten kerámia, a szobát kivéve ahol laminált padló, az emeleten a szobákban és a közlekedőkben parketta, a vizes helységekben kerámia. A kert gondozott, gyümölcs és dísznövényekkel beültetett, a hátsó kertben egy hangulatos kis tóval, és egy külön álló 10 nm-es tárolóval. A kertben található még egy kb 60 m3-es ciszterna amibe a tetőcsapadékvíz bevezetésre került.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 468 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?