Tatabánya, Komárom-Esztergom megye Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 477 m2
Azonosító: 32376157
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 628
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló van
Légkondicionáló van
Leírás

A Vértes és a Gerecse hegyláncai között, az M1-es lehajtójától 8 km-re, Tatabányán, turistaútvonalak szomszédságában, romlatlan természeti környezetben, erdővel körülvett területen kínálok eladásra egy sokrétű, befektetési célokra kiválóan alkalmas ingatlant. A közel 4 hektárnyi terület az ingatlan-nyilvántartásban négy helyrajzi számon szerepel, ebből a további beépítésre alkalmas, iroda, raktár, udvar, gazdasági épület elnevezésű, 9966 m2 részen egy 477 m2-es, jelenleg kétlakásos lakóházként használt többfunkciós épület és egy nyitott-fedett tároló, autóbeálló áll. A terület aszfaltozott úttal, és parkolóval rendelkezik. A 1960-as években épített épületek karbantartott műszaki állapotban vannak, a lakóház fűtését Ladan X-60 60kW-os teljesítményű korszerű faelgázosító kazán, a melegvizet 2*1500 literes villanybojler biztosítja.
Magán célra alkalmas, jelenleg két lakásos épület.
A jelenleg érvényben lévő helyi építési szabályzat szerint a 9966 m2-es telek övezeti besorolása Gksz-13 jelű, kereskedelmi, szolgáltató terület, mely jelenleg 10%-os beépíthetőséget tesz lehetővé, 6 méteres homlokzatmagassággal. A kialakítható funkciók sokrétűek: ipari szolgáltató, raktározási, logisztikai, településgazdálkodási, iroda, szállás jellegű, kereskedelmi szolgáltató, parkolóház, üzemanyagtöltő, továbbá közösségi szórakoztató rendeltetésű épület is építhető. Mivel a jelenlegi beépítés nem hasznosítja optimálisan a telket, így lehetővé teszi az épület bővítését, illetve annak bontása esetén egy új, közel 1000 m2-es nagy belmagasságú csarnok, vagy egy kétszintes épület megépítését is.
Az ingatlan további területei 2621 m2 gyep, legelő, 1607 m2 út, valamint 21789 m2 erdő, melyek nem beépíthetőek, de turisztikai szempontból sokrétűen hasznosíthatók.
Említésre méltó, hogy a telek ásványvíz-gazdag lelőhely, így elképzelhető, hogy ásványvíz palackozó is létesíthető benne, melyhez Európai Uniós pályázatokkal elnyert támogatásokat is igénybe lehet venni.
Az ingatlan közvetlen környezetében - légvonalban 2 kilométeren belül - nincs gyártási és zajos tevékenység, így alkalmas lehet rekreációs létesítményekre, elvonulásra, csendre, ám a terület - mint az több, a közelben kitűnően prosperáló gyár is igazolja - alkalmas befektetésre fejlesztésre.
A közelben vadászterületek találhatóak.
Az ingatlan vízellátása helyi vízművel, a szennyvíz elvezetése 33 m2-es derítővel történik. A területen az elektromos ellátás 2*1 fázisú, mely 220 Volttal, 2*32 Amper áramerősséggel valósul meg. A telken közvilágítás, fúrt kút elérhető. Az adatátvitel villámgyors, mivel 1998-ban telefonos földkábel és műholdas technológia is beépítésre került, így az ingatlan jelenleg 10 telefonszámmal és ADSL-internetes kapcsolattal rendelkezik. A telekre a bejutást rendszámfelismeréssel vezérelt, kamerás sorompónyitó rendszer biztosítja.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tatabánya, Komárom-Esztergom megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Tatabánya 316,67 ezer Ft/m²
Komárom-Esztergom megye 326,09 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 545,07 ezer Ft/m²
Tatabánya 316,67 ezer Ft/m²
Komárom-Esztergom megye 326,09 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 545,07 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 628
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch