Bezárás

Tatabánya, Harmincévesek parkja

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 122 m²
Ár 18 millió Ft
  • Térkép
Rácz Gyula
06 70 367 ···
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet 1
A következő Ingatlant a Dot-Ing Ingatlaniroda kínálatából BEFEKTETŐK és VÁLLALKOZÓK figyelmébe ajánlom nagy előszeretettel!

Hogy miért?
- Jelenleg a Tatabányai ingatlanpiac egyik legkedvezőbb négyzetméterárú üzlete(i).
- Egy lakás árából, kis ráfordítással 3 üzlethelyiség bérbeadásából profitálhat (ebből 2 azonnal kiadható), ami jóval magasabb, mint egy lakás bérleti díja.
- Az üzlethelyiségek jól reklámozhatóak, hatalmas átmenő forgalom mentén található a Tesco szomszédságában.

Meghirdetett ingatlanunk 2 üzlethelyiségből áll, valamint egy befejezésre váró helyiségből. Ebből 2 utcafronton található, fejenként 23,5 m2 hasznos alapterülettel rendelkeznek, míg az alsó szinten egy 75 m2-es LAKÁS, ÜZLET vagy VENDÉGLÁTÓEGYSÉG alakítható ki.

Így egy lakás árából megvalósíthatja akár új otthonát, valamint egyből jövedelmező vállalkozását.

Ez utóbbi az épület mögött található parkra néz, ami olyan, mintha egy kis természetvédelmi területre bukkantunk volna a város közepén. Az alsó szint saját telekrésszel rendelkezik, ahol akár terasz akár 6 db kocsibeálló kialakítására biztosít lehetőséget. Ennek megközelítése egy fő útról nyíló szolgalmi úton keresztül lehetséges.

Az épület jó állapotú, 1996-ban, tégla falazattal épült. Az utcafronti üzletek mindegyike teljesen új víz és villanyvezeték hálózattal rendelkezik, fűtésük klímaberendezéssel, míg a meleg vízellátás bojlerokkal biztosított. A közelmúltban az ablakokban az üvegezést hőszigetelő üvegekre cserélték, mindkét üzletben mellékhelyiség, mosdó megtalálható, valamint az egyik üzlet zuhanyzóval is rendelkezik.

Mivel érvényes működési engedéllyel rendelkeznek, ezért az új tulajdonos egyből hadba állíthatja őket. Korábban fodrász és dohánybolt üzemelt, havonta 80. e Ft/ bérleti díjért.

Az alsó szint kialakítása megkezdődött, de ennek befejezése már az új tulajdonos feladata lesz.
Kialakításra került a villamoshálózat (3 *32 A + éjszakai áram), a víz és lefolyórendszer, ajzat és oldalfal szigetelés, mennyezet szigetelése, műanyag nyílászárók beépítése.

Ami még hátravan, az a fűtésrendszer, ami villanykazánnal és padlófűtéssel lett tervezve, valamint egyéb helyiségek kialakítása, burkolása.

Minden üzlethelyiség saját közüzemi mérőórákkal rendelkezik, egymástól függetlenül működőképesek.

Az épület egyben eladó, rendezett tulajdoni viszonyokkal, valamint építésjogilag rendezett állapottal és tervdokumentációval rendelkezik.

Megköszönve megtisztelő figyelmét, további információért várom jelentkezését!

Érdeklődni: Rácz Gyula

Teljes körű hitelügyintézés, bankfüggetlen tanácsadás és CSOK ügyintézés INGYEN, az Ön igényeihez szabva!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 367 ···
Üzenetet küldök