Bezárás

Tatabánya, Komárom-Esztergom megye

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Telekterület 645 000 m²
Ár 4,65 milliárd Ft
  • Térkép
Vad József
06 30 796 ···

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület

Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Kiváló ajánlat a rohamosan fejlődő Tatabánya belterületén, 20 Euro / nm (ÁFA mentes) áron

Tisztelt Befektetők!

Figyelmükbe ajánlom Komárom-Esztergom megye fejlődő megyeszékhelyén, Tatabánya belterületén, kiváló nemzetközi gyorsforgalmi (M1 autópálya) és vasúti kapcsolatok közelében, mégis közel a városközponthoz ezt a vegyes hasznosításra javasolt 645 000 nm-es fejlesztési területet. A jelenleg érvényben lévő engedélyezési tervek és koncepciók vegyes hasznosítást engedélyeznek a területen, ide értve a lakó, kereskedelmi és rekreációs funkciókat, de emellett a Bécs-Budapest korridor közelsége és az infrastrukturális lefedettség miatt kiválóan alkalmas számos gyártási és logisztikai funkciónak, ipari parknak is.

Tatabánya az elmúlt években és napjainkban jelentős fejlődésen megy keresztül, hiszen a város önkormányzata a "Modern városok" program keretében 2022-ig 91 milliárd forintot fordíthat 16 beruházással a város fejlesztésére. Futó projektek között a teljesség igénye nélkül szerepel a város tömegközlekedésének megreformálása, az oktatás és egészségügy fejlesztése stb. A teljes ingatlan 5 különböző helyrajzi számon található, melyek külön-külön is megvásárolhatóak és amelyekre különböző hasznosítási lehetőségek engedélyezettek az alábbiak szerint:

Az egyik koncepció a következőket foglalja magába:
- a belvároshoz közeli (észak-nyugati területen) lakófunkciók
- ipari funkciók
- rekreációs funkciók
- kereskedelmi, szolgáltatóipari funkciók
- és erdősávok kialakítása.

Természetesen ezen kívül az önkormányzat örömmel fogad minden elképzelést, amely a város javát akár az infrastruktúra fejlesztés, akár a munkaerő utánpótlás tekintetében is partnere lesz a jövendőbeli tulajdonosnak.

A fejlődő város belterületén lévő terület 20 Euro / nm áron Áfa mentesen lehet az Öné, kiváló adottságokkal rendelkezik, így Ön remek megtérüléssel és komoly értéknövekedéssel számolhat! A teljes terület irányára 12 900 000 Euro, a hirdetési árban meghatározott összeg 360 Ft / Euro-val és némi kerekítéssel számol. Amennyiben szimpatikusak Önnek ezek a paraméterek, de kisebb léptékben gondolkodna, úgy lehetőség van csak egy részét megvásárolni a területnek, akár 5-6 hektáros osztásban is.

Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök