Bezárás

Tatabánya, Mikoviny Sámuel utca

Eladó lakóterület
Telekterület 650 000 m²
Ár 5,78 milliárd Ft
  • Térkép
Vad József
06 30 796 ···

Eladó lakóterület

Kilátás nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Kiváló ajánlat a rohamosan fejlődő Tatabánya belterületén, 7000 Ft + Áfa / nm áron

Tisztelt Befektetők!

Figyelmükbe ajánlom Tatabánya belterületén, kiváló nemzetközi gyorsforgalmi (M1 autópálya) és vasúti kapcsolatok közelében, mégis közel a városközponthoz ezt a vegyes hasznosításra javasolt 653 000 nm-es fejlesztési területet. A Bécs-Budapest korridor közelsége és az infrastrukturális lefedettség miatt kiválóan alkalmas számos gyártási és logisztikai funkciónak, ipari parknak. A jelenleg érvényben lévő koncepciók szerint akár 80% beépíthetőség és 15 méteres párkánymagasság is engedélyezett a területre.

Tatabánya az elmúlt években és napjainkban jelentős fejlődésen megy keresztül, hiszen a város önkormányzata a "Modern városok" program keretében 2022-ig 91 milliárd forintot fordíthat 16 beruházással a város fejlesztésére. Futó projektek között a teljesség igénye nélkül szerepel a város tömegközlekedésének megreformálása, az oktatás és egészségügy fejlesztése stb.

Az egyik hasznosítási koncepció a következőket foglalja magába:
- a belvároshoz közeli (észak-nyugati területen) lakófunkciók
- ipari funkciók
- rekreációs funkciók
- kereskedelmi, szolgáltatóipari funkciók
- és erdősávok kialakítása.

Természetesen ezen kívül az önkormányzat örömmel fogad minden elképzelést, amely a város javát szolgálja... így akár az infrastruktúra fejlesztés, akár a munkaerő utánpótlás tekintetében is partnere lesz a jövendőbeli tulajdonosnak.

A fejlődő város belterületén lévő terület 7000 Ft + Áfa / nm áron lehet az Öné, kiváló adottságokkal rendelkezik, így Ön remek megtérüléssel és komoly értéknövekedéssel számolhat! Amennyiben szimpatikusak Önnek ezek a paraméterek, de kisebb léptékben gondolkodna, úgy lehetőség van csak egy részét megvásárolni a területnek.

Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?