Tatabánya, Zölddombi utca

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Tatabánya, Zölddombi utca
Telekterület
56541 m²
Azonosító: 28301297
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület

Kilátás
nincs megadva
Villany
nincs megadva
Víz
nincs megadva
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Tatabányán, az egyes számú főút mellett eladó 56.541 nm fejlesztési terület, ami a beruházó igénye szerint alakítható!

A szabályozási terv és helyi építési szabályzat az ingatlant több építési övezetbe sorolja, amik a következők: Kertvárosi (Lke) lakóövezet, Településközpont (Vt) vegyes övezet, Sportolási célú (Ksp) különleges terület, Közlekedési (KÖu-benzinkút) és közmű övezet!

A fentiek értelmében a területen elhelyezhetők többlakásos lakóépületek, irodák, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, kulturális, közösségi, szórakoztató, kereskedelmi, szolgáltató, szálláshely és sportolási célú épületek, valamint egy benzinkút.

A terület kiváló elhelyezkedésű! Közvetlenül az egyes út mellett az autópálya lehajtótól 1 km-re, a belvárostól szintén 1 km, valamint a Turul műemlék felhajtójától 300 m-re található! 

Azon cégeknek, akiknek fontos a "láthatóság" és a "jó közlekedési kapcsolat", kimondottan egyedi ajánlat, ugyanis Tatabányán jelen pillanatban nincs hasonló kedvező fekvésű ingatlan!

Alkalmas telephelyek, lerakatok, raktárak, logisztikai központok, üzemek, kereskedelmi létesítmények, bemutatótermek, vagy dísznövény kertészet kialakítására is!

A területtel szemben lévő felsőgallai úton megtalálható a telek ellátásához szükséges összes közmű!

Amennyiben több információra lenne szüksége, vagy személyesen megtekintené, kérem hívjon!

Görgényi Ferenc