Tatabánya, Újváros

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Tatabánya, Újváros
Telekterület
3458 m²
Közvetítői azonosító: COM 153028
Azonosító: 32441784
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kozma Gyula - Tatabánya Future
Referens összes hirdetése
Openhouse Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Leírás

A TATABÁNYAI FUTURE ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 1234-es referencia számú ÜDÜLŐÖVEZETI CSALÁDI HÁZAT, AMELY ALKALMAS GAZDÁLKODÁSRA, CSALÁDOKNAK MEGFELELŐ, DE BEFEKTETÉSRE IS REMEK LEHETŐSÉG.

Az ingatlan teljesen tehermentes 1/1 tulajdonú művelési ág alól kivett 3500m2 zártkerti ingatlan ( nem kell kifüggeszteni).! A telek 3486M2 ami tényleg rendivül jó méret,  közepén helyezkedik el a ~60m2 tégla építésű ház, mely 90m2-ig bővíthető! Víz, villany be van vezetve. Melegvízet villanybojler biztosítja(1 hónapja lett cserélve, garanciális), a fűtés elektromos, de van cserépkályha is. Csatorna nincs, a szennyvíz dupla emésztővel megoldott! Az családi házunk alat található egy kb 30m3 pince is.
A telken ásott kút van, erről megoldott jelenleg is a locsolás illetve az állatok itatása!
A telek mint állattartási, mint mezőgazdasági célra alkalmas, de igény szerint meg is osztható, illetve építhető rá még egy 90m2 alapterületű ház!
A telek felső részén rengeteg gyümölcsfa található, amelyek már termőre fodultak.
Cseresznye, meggy, szilva, ringlószilva, sárgabarack, körte, mandula, dió.
A telek alsó része állattartásra lett kialakítva! Kb. 1000m2 villanypásztorral körbekerített karám, dupla fedett beállóval. Baromfi tartásra alkalmas, bekerített, ólakkal ellátott udvar. Valamint 4 óllal ellátott, bekerített rész amely alkalmas, kecske, birka esetleg sertés tartására.

Ajánlom kis és nagy családosoknak ,akár kertészkedésre, de befektetésnek ,és gazdáknak is remek lehetőség.

Ha elbújna a város nyüzsgésétől és egy kis csendre, nyugalomra, és a természet közelségére vágyik, hivjon és nézzük meg együtt!

Amennyiben a # es referencia számú zártkerti CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon! Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Hitel ügyintézőnk bank semleges hitel ügyintézéssel és ingyenes hitelszűréssel áll rendelkezésére.

BARATÉ RÓBERT (MR)+

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kozma Gyula - Tatabánya Future
Referens összes hirdetése
Openhouse Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése