Tatabánya, Alsógalla

Eladó családi ház
Tatabánya, Alsógalla
Alapterület
150 m²
Telekterület
760 m²
Szobák
5
Azonosító: 32270676
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Igazi kincs Tatabányán, egy karakteres családi ház keresi új gazdáját!
Az ELADÓ családi ház Tatabánya belterületén, családi házas övezetben található, jellemzően hasonló ingatlanok környezetében. Elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas vállalkozás céljára is.
Hasznos alapterülete 150 nm, mely 2 külön lakrészből áll. Ezen kívül egy kétállásos garázs, egy tároló, és egy pince is tartozik a házhoz. Az épület oldalhatáron épült, a telek jobb oldalára van elhelyezve. A telek 760 nm-es, rendezett, parkosított, virágokkal, növényekkel beültetett, és teljesen körbekerített. Gépjármű beállást elektromos kapu segíti, a telek több autó parkolására is lehetőséget nyújt.
Az első lakrész 92 nm-es. Jellegét megőrizték, és nagyon hangulatos otthonná varázsolták. Az előszobából jobbra nyílik egy tágas konyha, melyben a beépített konyhabútor gépekkel együtt a vételár részét képezi. A bejárati ajtóval szemben találjuk a fürdőszobát, és egy külön mosdót. Az előszobából balra haladva egy tágas, kényelmes nappali található. Innen nyílik a hálószoba, és még egy kisebb szoba melyet gardróbnak, irodának, vagy más célra is használhatunk.
A hátsó lakrész 58 nm-es, kialakítása egyedi. A földszinten egy kisebb konyha, étkező és egy fürdőszoba található. Egy egyedi kialakítású fa lépcső vezet fel az emeletre, melyben egy tágas nappali és egy hálószoba található. A hálószobához tartozik egy fedett terasz.
A két lakrész külön-külön bejárattal rendelkezik az udvar felől, valamint belülről is összekötött egy ajtóval, így nem kizárt a két lakrész egy egységként történő használata sem.
Az ELADÓ családi házat teljesen felújították. 2000-ben elkezdték az első lakrész tetőfelújításával. A fafödémet kőzetgyapottal és hőtükörfóliával látták el, a tetőre új cserép került. 5 évvel később hasonlóképpen jártak el a hátsó lakrésznél. Mivel itt tetőtéri ablakok is vannak, ezért a tetőfelújítással egyidejűleg a régi faablakokat korszerű műanyagra cserélték.
2010-ben került sor a ház műszaki felújítására. Ez magában foglalja a vízvezetékek cseréjét, a fűtés korszerűsítését, melyhez a radiátorokat is kicserélték. Az első lakrészben a konyha és a nappali is új burkolatot kapott.
2016-ban a külső homlokzat is megújult, a régi vakolat lekerült, és hőszigetelő vakolattal látták el a házat. A hátsó lakrész 8 cm-es hőszigeteléssel ellátott. A nappaliba egy hűtő-fűtő klímát szereltek fel.
Az ELADÓ családi ház egy jó elrendezésű, kényelmes otthon benyomását kelti, tágas terekkel, melyben minden a helyén van, dél-keleti fekvésének köszönhetően napfényes, világos terek teszik otthonossá.
A ház folytatásában egy nyitott terasz is van, mely kiváló lehetőséget nyújt családi, baráti összejövetelekre, kikapcsolódásra. Az udvaron ásott kút található, locsolás megkönnyítéséhez több kiállás van kialakítva.
A vételár részét képezi a kert gondozásához használható eszközök és szerszámok.
Az ELADÓ családi ház fűtését gázkazán, a melegvizet villany és gázbojler szolgáltatja. A használati melegvízhez egy hozzávetőlegesen 200 literes tartály áll rendelkezésre, melyhez vízlágyító van felszerelve. A házban a szűrt és a szűretlen víz külön csapon van bevezetve.
A házra felvehető a Családi Otthonteremtési Kedvezmény több gyermek esetén is.
Az ELADÓ családi ház tehermentes.
Tatabányai nagyobb méretű, jó állapotú lakást értékegyeztetéssel a vételárba beszámítanak.

Ha eladó két lakrészes családi házat keres Tatabányán, ezt a házat ajánlom figyelmébe.
Saját háznak és befektetésnek is remek döntés.

Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.
Várjuk hívását!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel