Tass, Dózsa György út

Eladó ikerház
Tass, Dózsa György út
Alapterület
148 m²
Telekterület
4053 m²
Szobák
5
Azonosító: 32410602
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ikerház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 előtt
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
cserépkályha
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
utcai
Tetőtér
beépíthető
Pince
van
Parkolás
önálló garázs

Leírás

Tass központjában ELADÓ falusi csok-ra alkalmas ikerház nagy telekkel!

Az eladó ikerház 148 m2-es, a hozzátartozó telek 4053 m2 és két utcára nyílik. Jelenleg 5 szoba, 1 nagy étkezős konyha, spájz padlásfeljáróval, fürdő WC-vel, előszoba, fedett veranda van benne. Az épület alatt száraz, tágas pince van.

Az ingatlan teljes egészében felújítandó, a gáz kivételével az összes közmű bent van, a gáz az utcában. Homlokzat és a tetőszerkezet jó állapotú. Az egész épület száraz, nincs vizesedés sehol.
A telken melléképület és garázs is van. Az épület 1900-1909 között épült.
A hozzá tartozó nagy telken van lehetőség kialakítani kerti sütögetőt, pihenő és haszon kertet lehet létrehozni. A kert nagysága adott növénytermesztésre, állattartásra. Körbe van kerítve a teljes terület.

Az ingatlan megvásárlását ajánlom családosoknak, gazdálkodóknak. Sok szoba, tágas terek, jól alakíthatóság jellemzi a házat. Falusi CSOK igénybe vehető!

Tass Budapesttől 50 km-re helyezkedik el az 51-es főút mentén, a Ráckevei Duna-ág és a nagy Duna déli találkozásánál, a Csepel-sziget déli csücskével szemben.
Igazi horgászparadicsom, hiszen a tassi zsilip körüli vízterületek kiváló horgászási lehetőséget biztosítanak. A Ráckevei Duna-ágban szabad strand áll a fürdőzni vágyok és a széllovasok rendelkezésére. A Duna part nagy része üdülőövezet, kellően közművesítve és egyéb szolgáltatásokkal ellátva.
Nyáron rendszeresen szerveznek különféle kulturális és sportos, játékos vízi eseményeket. Tass kulturális település sok-sok történelmi emlékkel.

A Duna közelsége, horgászparadicsom, nyári programok vonzóak lehetnek Tasson, és nem elhanyagolandó Budapest közelsége sem.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel