Bezárás

Tárnok, Margitliget

Eladó pince, présház
Alapterület 91 m²
Telekterület 158 m²
Ár 3,5 millió Ft
  • Térkép
Mayer Ottilia
06 30 996 ···
Privát Szféra Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó pince, présház

Eladó pince Tárnok-Öreghegyen.

Igényesen kialakított 91 nm-es pince eladó gyönyörű környezetben.
Az 5 helységből álló pince a hegy oldalába van belevájva a szarmata mészkőből és pannóniai üledékből rétegeződött kőzetbe. Az Érdi- Sóskúti fennsík déli oldalában helyezkedik el, gyönyörű panorámával.

Belső kialakítására 1910 körül kerülhetett sor, ezt egy bevésés jelzi. Két kőkád, kőpad, kőasztal, bevájt beugrók és a hordóknak meghagyott, megemelt részek a pince "mozdíthatatlan" tartozékai.

Két fűthető, kéménnyel ellátott helység van még a pincében, valamint a villany is megtalálható és az internet is elérhető.
A lejárat mellet balra lebetonozott terület megfelelő egy kellemes kiülő kialakítására, kb. 10 nm-es, az árnyas fák alatt.

A szőlőhegyen sok pince fölé építettek a tulajdonosok kb. 50 nm-es helységeket, melyeket tavasztól őszig előszeretettel látogatnak, a kitűnő levegő, a kellemes hangulat és nagyszerű környezet miatt, valamint túrázásra, kerékpározásra kiválóan alkalmas. Az M7-es lejárójától néhány percre helyezkedik el az ingatlan, ez Budapest elérhetőségét is megkönnyíti.

A pince Szent Orbán: a szőlő, szőlőművelők, kocsmárosok, kádárok védőszentje szobrától nem messze található, ahol népszerű események megrendezésére szokott sor kerülni: pl. Orbán napi borverseny, tavasznyitó: mandulavirágzás alkalmával.

Az adatok tájékoztató jellegűek, ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal.

Kizárólag megbízható és precíz szakemberekkel dolgozunk együtt! Teljeskörű hitel ügyintézéssel, és az adás-vételhez szükséges minden egyéb szakemberrel állunk rendelkezésére (ügyvéd, energetikus, stb.)!

Kapcsolat a hirdetővel

Privát Szféra Ingatlaniroda
Az iroda összes hirdetése
06 30 996 ···
Üzenetet küldök