Tapolca, Diszel

Eladó hétvégi házas nyaraló
Tapolca, Diszel
Alapterület
53 m²
Telekterület
2068 m²
Szobák
2 + 1 fél
Azonosító: 32288428
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
2001 és 2010 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
egyéb
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Villany
van
Víz
van
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Az ingatlan Gyulakeszitől keletre és Diszel községtől délre, közvetlen a 376 méter magas Csobánc-hegy lábánál található. Remek természeti környezetben - a Tapolcai-medence keleti részén - fekszik. A területről szabad a kilátás a hegyre, a kert körpanorámát nyújt a gyönyörű tájra.

A meglévő pincére épített, igényesen kialakított 29 nm-es nyaralót stílusos bútorokkal rendezték be, minőségi alapanyagok, (burkolatok) alkalmazásával tették tetszetőssé, otthonossá. A komfortot, a kényelmet egy 24 nm-es kisebb ház tovább növeli. Mindkét házba bevezették a vizet (két fúrt kút minőségi ivóvizet szolgáltat). Modern háztartási gépek, internetes kapcsolat áll rendelkezésre.

Diszel és Tapolca percek alatt elérhető, így minden beszerezhető, ami szükséges az életvitelhez. A Balaton 20-25 perc alatt kényelmesen elérhető. A nyári szezon kinyújtását jó hatásfokú kandallók biztosítják a két épületben.

A gondozott udvarban van lugas, amely a Csobánc-hegyre tekint, és menedéket biztosít a tűző nap elől. Szemlélődésre, kikapcsolódásra, beszélgetésre kiválóan alkalmas a "kerti házacska" és mellette a tűzrakó. Remek életérzést ad a napkelte, naplemente látványa vagy éppen a siklóernyősöké a Csobánc-hegy fölött.

A terület leíró adatai szerint két helyrajzi számon nyilvántartott zártkert:
- Szőlő és gazdasági épület 1348 nm,
- Kert 720 nm.

Az összesen 2068 nm terület egyben eladó. A tulajdonviszonyok rendezettek, az ingatlan per- és tehermentes. (A nyaraló akár teljes berendezéssel együtt eladó!)

A tanúhegyek látványa, a tiszta levegő, a szép természeti környezet a regenerálódást, a gyógyulást segítheti. Az ingatlan kiváló bázisa lehet a környéken való túrázásoknak. Figyelmet érdemlő ajánlat.

További információk beszerzéséért keresse irodánkat.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel