Tápióbicske, Pest megye

Eladó külterületi telek
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Telekterület
2486 m²
Azonosító: 22891973
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
3%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
utcában
Víz
van
Gáz
nincs
Csatorna
nincs

Leírás

Tápióbicske külterületén, Budapesttől 60 km-re egyben, vagy akár külön is eladó 2 db, szomszédos, egyenként 1243 m2 területű, művelés alól kivett zártkerti telek (Hrsz.: 3151/1 és 3151/2). 3%-os beépíthetőséggel 74 m2 alapterületű épület építhető rajtuk.

Egy-egy fúrt kút található mind a két telken, amelyből az egyik tavaly nyáron még garantáltan működött és hűsítő, tiszta vizet adott. A másik évek óta nem volt használatban. Villany az utcában. Mind a két telek parlagfűmentes, de selyemkóróval tarkított.

A szép, tiszta, rendezett, kulturált lakóközösségű faluban iskola, óvoda, orvosi-, fogorvosi rendelő, művelődési ház található.

Kikapcsolódási lehetőségekben nagy a választék. 10km-es körzetben van a Kincsem Lovaspark , a Tőzeges Horgásztó, két gyógyfürdő, Tápiószentmártonban, valamint Nagykátán a francia termálfürdő és strand, illetve a híres Attila domb.

Telkek megközelítése: a Nagykátai útról a Kossuth dűlőre fordulva délkeleti irányba haladunk, kifelé a településről. A Google térképén látható, hogy bal kéz felől az 5. utca a Fürj utca, a 6. a Fácán utca, a 7. pedig ismét Fürj utca. Utóbbi Fürj utcára kell ráfordulni, majd 100-200 méteren belül ismét balra fordulni a telket északi oldalról határoló földútra.

Iá.: 890 eFt (összesen a két telekre)

Fényképet és térképes segítséget kérésre küldök!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély