Bezárás

Tamási, Miklósvár

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 371 m²
Ár 55 millió Ft
  • Térkép
Ordas Péter
06 30 229 ···
 

Eladó étterem, vendéglő...

Tamásiban fürdő közeli vendéglő 371 - m2-es nagy grillkerttel, fedett terasszal, 1198 m2 m2 telken eladó. a vendéglő mellett egy új építésű 4 szobás családi ház valamint egy felújítható 80 m2-es családi ház is található, mely benne foglaltatik a vételárban irányár:55.000.000,-Ft
Tamási város Tolna megye északi részén található a 61-es és a 65 főút találkozásánál. Kilencezren laknak, éppen emiatt egy emberléptékű, embermértékű, barátságos kisváros. Ahol a természeti adottságok színe-java megjelenik, és amely országos hírű mezőgazdasági és turisztikai potenciállal bír. Olyan város, amelyben rendkívül jól működik az oktatási rendszer, a közbiztonság. A város termál fürdője gyógyvize a térség egyik legjelentősebb idegenforgalmi vonzereje, mely a fejlesztések során egész évben várja a látogatókat.

TISZTELT VÁSÁRLÓ! Hitelre van szüksége? Mi tudjuk a megoldást! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, konstrukciók! Irodánk ügyvédi háttérrel rendelkezik. Energetikai tanusítvány készítését is elvégezzük.


Kapcsolat a hirdetővel

06 30 229 ···
 
Üzenetet küldök