Táborfalva, Tarcsay út 7.

Eladó egyéb ipari ingatlan
Táborfalva, Tarcsay út 7.
Ár
165 millió Ft
Alapterület
223 m²
Telekterület
3624 m²
Azonosító: 29280860
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ)    ) összes hirdetéséhez
Kelemen Tamás Zoltán
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ)
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület közvetlen ipari vágánykapcsolattal, kamerás térfigyelő rendszerrel, klímával, 200m2-es tárolóval, 40 tonnás digitális hídmérleggel és az aknás szervizzel!

Eladó Táborfalva belterületén két különálló, aszfaltozott magán úttal összekötött, többfunkciós gazdasági ingatlan akár együttes megvételre, akár külön-külön. A kisközség Pest megye és Bács-Kiskun Megye határán található, amely megyehatári elhelyezkedése végett kiváló megközelíthetőséggel rendelkezik. Budapesttől 40 km-re, Kecskeméttől pedig 35 km található, közvetlen az 5-ös számú főút mentén. Az M5-ös autópálya 2 lehajtója is pár percre van. Az örkényi lehajtó 6 km-re, a lajosmizsei pedig 12 km-en belül elérhető. Sajátossága a környéknek, hogy rengeteg fuvarozó, szállítmányozó cég található a terület 20 km-es körzetében, ezáltal nagy a teherautó forgalom.


1.Terület: Táborfalva, M5-ös autópálya 2 lehajtójától is néhány perc távolságra
Telek méret: 3600 nm, aszfaltos, ipari vágányhoz kapcsolódó, benzinkúttal szomszédos
Építmények: 300 nm iroda/lakóépület, szervizműhely, hídmérleggel mázsaház, tárolók, garázsok

Az ingatlan 2012-ben épült, újszerű, kiváló állapotban van. A telek 3600 m2-es, teljesen aszfaltozott. A 2 szintes ingatlan 300m2 alapterületű, ehhez tartozik még a 200m2-es fedett tároló, a 25m2-es kazánház, és a 25m2-es szerelő aknás szervizműhely. A tégla építésű főépület alsó szintjén 1 mázsaház, 2 különálló szoba van, amik jelenleg iroda és vendégszobaként funkcionálnak, a vendégszobához külön zuhanyzó + mosdó tartozik, az irodához pedig egy saját mosdó. Továbbá egy konyha és egy irattár található még a földszinten. Az emeleten 3 szoba található, jelenleg vezetői iroda, vendégszoba és konditerem funkciót tölti be. Ezen felül 2 mosdó, egy zuhanyzó, egy szauna és egy jakuzzi található még ezen a szinten. Három típusú fűtésrendszere van az ingatlannak: gáz, vegyes tüzelésű kazán és olajos kazán. Ipari árammal rendelkezik.
Extraként említeném, hogy a telek kamerás térfigyelő rendszerrel is el van látva, illetve a főépületben klíma is ki van építve.
A sok lehetőséget rejtő épület akár meglévő vállalkozás bővítésére, vagy egy teljesen új gazdasági tevékenység beindítására is alkalmas. A kétszintes épület sajátosságai miatt egyaránt alkalmas lakáscélú ingatlannak, irodának, de akár egyéb gazdasági tevékenység végzésére is. Lehetőség van bármilyen logisztikai központ kialakítására a 200m2-es tároló, a 40 tonnás digitális hídmérleg és az aknás szerviz egység végett. Az ingatlan legértékesebb infrastrukturális tulajdonsága, hogy közvetlen ipari vágány kapcsolata van, ezáltal az azonnali vasúti szállítmányozás megoldható. A MÁV az engedélyt megadta.

Irányára: 165.000.000,- Ft


2.Terület: Táborfalva, M5-ös autópálya 2 lehajtójától is néhány perc távolságra
Telek méret:45.000 nm, körbekerített, ipari vágányhoz közvetlenül kapcsolódó aszfaltos magánút

A 45.000 m2-es terület beton alapú 2,5 méteres Lindab kerítéssel teljesen körbe van kerítve. Déli kapuja az 5-ös számú főútról közvetlen megközelíthető. Az ingatlan közvetlen ÉK-i kapujához egy saját tulajdonú magánút vezet, 100 méterre a község főútjától, amely kimondottan egy másik ipari egység megközelítésre szolgál, a két terület összekapcsolására épült. Egyébként a két terület összekapcsolása gabona tárolás, kereskedelem és vasúti szállítmányozás céljából történt.
Agrár-mezőgazdasági szektor, fuvarozó szállítmányozó cégek figyelmébe ajánlható. Előző tulajdonosai a mezőgazdasági és fuvarozási adottságokból kifolyólag gabonatároló építését tervezték, ennek szerkezete jelenleg is a telken van.

Befektetési ötletként az alábbiakat javaslom: Sem megfelelő autómosó, sem szervizműhely nem található ebben a vonzáskörzetben. A tranzit jellegű vállalkozások bizonyos igényeinek kiszolgálására teljesen megfelelő a terület méretileg és elhelyezkedés szempontjából is, így ilyen jellegű szolgáltatások kiépítésére, új gazdasági lehetőségnek kiváló.

Irányára: ,- Ft

Komoly vételi szándék esetén a 2 terület együttes megvételénél a tulajdonosok akár árkedvezményt is biztosítanak!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ)    ) összes hirdetéséhez
Kelemen Tamás Zoltán
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ)