Bezárás

Szombathely, Vas megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 623 m²
Ár 190 millió Ft
  • Térkép
Bokor Tibor
06 70 315 ···
Openhouse Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Szombathely legszebb területén, a Csónakázó-tó környékén eladó egy jelenleg 8 szobás és 2 lakosztályos hotel, komplett felszereléssel együtt. A beépítettség jelenleg 10,6%, ami 30%-ra növelhető a jövőbeni tulajdonos igényei szerint. Az épület és a rendkívül szép panorámás telek akár más funkcióra is kiválóan alkalmas, (pl. idősek otthona, egészségház, lakóház) 

Földterület: 2647 m2 

Főépület hasznos területe: 623,7 m2

Kerti pavilonok összterülete: 134 m2 (7db)

Gépkocsi parkoló 22 db.

Szálloda kapacitás jelenleg maximum 30 fő (bővíthető)

Étterem 100 fő

Különterem 20 fő

Konyha-kapacitás 100 fő

Kerti-konyha kapacitás 80 fő

Kerthelyiség és terasz kapacitás: 200 fő

Minden szobában és az étteremben is klíma van beépítve. Az egész épület rézcsővel szerelt. Lift jelenleg nincs, de a liftakna ki lett építve, igény szerint így a lift beszerelhető. A tulajdonos a vendéglátós szoftvert is átadja

Szombathely legszebb területén, a Csónakázó-tó környékén egy 8 szobás és 2 lakosztályos hotel vált eladóvá akár céggel együtt is. Mind az ingatlan, mind a cég tehermentes. Az eladás oka a jelenlegi tulajdonos idős kora, mely miatt már nem tud foglalkozni a létesítmény működésével. A szálloda működéséhez jelenleg minden eszköz rendelkezésre áll, festés után akár üzemeltethető is.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 315 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?