Bezárás

Szombathely, Parkerdő

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 55 m²
Telekterület 1 270 m²
Szobák száma 1 + 1 fél
Ár 10,3 millió Ft
  • Térkép
Kakuk János
06 70 557 ···
Korrekt Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés cserépkályha
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Szombathely Parkerdőben eladó ez a könnyűszerkezetes kialakítású 55 nm-es, melléképülettel és pincével is rendelkező ingatlan.
A telekterület 1270 nm-es, melyen egyedien kialakított oltott gyümölcsfák, fenyők, rózsák, és egy kerti tó található. A gyümölcsfák igényes gondozásának köszönhetően több mázsányi friss termést biztosít évről évre.
Az épülethez tartozik egy kisebb tároló mely alatt pince is található ami a termények téli vermelését kitűnően megoldja illetve egy üvegház is.
A telken található ház téliesített, falazata hűtőházaknál használatos panelekből épült, melynek szigetelése vetekszik a legkomolyabb építőanyagokéval.
Belső kialakítása hangulatos fa, padozata padlólapokkal burkolt, ablakai időtálló tölgyfa hő,-hangszigetelt üvegezéssel.
Található benne vizesblokk, amiben kézmosó, zuhanyzó és wc lett kialakítva, egy szoba és konyha nagy nappalival, melyben akár további szoba is leválasztható, kialakítható.
Az ingatlanban bevezetésre került a villany és víz, csatorna saját az udvarban, fűtése egyedi építésű cserépkályha, de villany is megoldható például infrapanelek segítségével.
A ház mögött egyedi építésű kemence lett építve, melyben füstölés is lehetséges.
A természet közelsége zárt és védett kialakítású edzett üveg borítású télikerttel biztosított, de tetőtéri kialakítás is mint opció lehetséges a házban.
Ez a zöldövezeti, csendes, nyugodt hely kiváló pihenést és kikapcsolódást biztosít leendő lakójának.

Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 557 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk