Szombathely, Vas megye

Eladó tégla lakás
Szombathely, Vas megye
Alapterület
58 m²
Szobák
2
Azonosító: 32273030
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Dékán Róbert
Referens összes hirdetése
9700.hu Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tégla lakás

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
2
Épület szintjei
4
Lift
van
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Fűtés
házközponti egyedi méréssel
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön helyiségben
Tájolás
délnyugat
Kilátás
kertre néz
Erkély mérete
14 m²
Kertkapcsolatos
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
önálló garázs - megvásárolható

Leírás

Szőlős Lakópark - Design, Értékállóság, Fenntarthatóság

VÁLASZD A KÉNYELMET:

Lobby, pihenőház, játszótér, intim teraszok, parkosított kert, kerékpártárolók, lift, napelem, padlófűtés, vízszivárgás érzékelés, füstérzékelő, telefonról vezérelhető berendezések.

VÁLASZD A NAGY TERASZT:

Lakástípustól függően 14 - 24 m2-ig, a földszinti lakásokhoz saját kert.

VÁLASZD A MINŐSÉGET :

Elegáns megjelenés, részletekig átgondolt tervezés, lakások kedvező tájolása, közös használatú helyiségek, épületek szellős elhelyezése, igényes anyagfelhasználás, értékálló lakások.

ELHELYEZKEDÉS:

Szombathelyen a belvárostól gyalogos távolságra, klasszikus családi házas utcák és az utóbbi években beépült új társasházakkal övezett környezetben épül a Szőlős Lakópark I. üteme. A Fő tértől délre elhelyezkedő városrész ütemesen fejlődik, melyről a modern lakóépületek, felújított közintézmények, jelképes épületek, gondozott parkok tanúskodnak. Néhány percen belül, rövid sétával elérhetők a város elsőrangú oktatási- és sportintézményei, a szombathelyiek által jól ismert Mészáros cukrászda, a Gayer- és a Kresz Park, melyek kedveltek a gyermekek körében és a reggeli kocogás kitűnő helyszínei.

A BERUHÁZÁS RÖVID BEMUTATÁSA:

A kiváló lokációjú, közel 6500 m2-es telken két ütemben épülnek lakások. A tervezett beruházás során a modern és innovatív építészeti megfogalmazás mellett a funkció és a kényelem voltak a legfontosabb tervezési szempontok.

A tervezésnél kiemelt szempont volt az utcaképi illeszkedés, elegáns megjelenés, az épületek szellős elhelyezése, valamennyi lakás kedvező tájolása (D-Ny-i), az épületek körül a maximális zöldterület és a kényelmes parkoló és garázs szám biztosítása. (Terv szerint a két ütemben összesen 11 garázs, 50 db térkővel burkolt parkolóhely.)

A lakások értékállóságát és kényelmét az átgondolt tervezés, a minőségi anyagok használata, a nagyméretű intim teraszok, a lift, a megújuló energia (napelem), egyedi és közös tárolók biztosítják. Az alkalmazott szerkezetek megfelelnek a ma érvényés “közel nulla energiaigényű épületek” követelményeinek.

Az épületek előtti sétányok díszkivilágítást kapnak mozgás- és alkonykapcsolás vezérlésével. A sétányokról különböző típusú gépkocsi beállóhelyek - felszíni parkolók ill. garázsok - közelíthetőek meg.

Egyes parkolók között beruházói döntés szerinti helyen és műszaki kialakítással, elektromos töltőpont csatlakozási lehetőség biztosított.

A közös területek alkalmasak játékra, pihenésre, a földszinti lakások előtti zöldterület saját használata mellett.

A ház kaputelefon rendszerrel és automata kapunyitóval lesz felszerelve. A lépcsőházban és egyéb közös terekben légterenként időkapcsolós világítás lesz kiépítve.

Az épületekben ún. lobby kerül kialakításra, amely a hazaérkezést méginkább jól eső érzéssé teszi. A tér alkalmas lesz vendégek várakozására, levélszekrények színvonalas elhelyezesére.

Tervezésnél az intimitás hangsúlyt kapott: a lobby, a lift és a lépcsőház elkülönül az egyes szintektől. A szinteken 4 lakás található majd, melyek közül a szélső lakások kérhetik a folyosó akusztikai lehatárolását. A lakások közös élettereinek ablakai nem "egymást nézik" hanem a kert felé tájolták azokat. A tágas teraszok korlátelemei ugyancsak az intimitást szolgálják.

További információkért és egyedi ajánlatért kérem keresse munkatársainkat!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Dékán Róbert
Referens összes hirdetése
9700.hu Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése