Szombathely, Thököly Imre utca

Eladó egyéb iroda
Alapterület 46 m²
Ár 19,9 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 309 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei földszintes
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Szombathely belvárosában, fizető parkolóból könnyen megközelíthető (Zeneiskola mögötti parkoló) különálló (mellék) irodaépület, két parkolóhellyel, raktárral (garázzsal) , fedett terasszal, valamint pincerésszel (főépületben) eladó. (Az ingatlan társasház.)

Az iroda két helyiségből áll, összesen 30 m2 alapterület. Mellette (külön bejárattal) található a zárt garázs (16 m2). A parkolás az épület mellett lehetséges. A fedett terasz ugyancsak alkalmas gépkocsi beállásra.

Az épület klimatizált (elektromos fűtés-hűtés). Víz- és csatorna közmű bekötés nem történt meg (kiépíthető), de az ingatlanhoz a főépület kapualjában 2 db mosdó/wc használata áll rendelkezésre.

A főépületben (külön albetéten) egy 67 m2-es (korábban vendéglátó egységként működő) pince 62/100 része is az adásvétel része.

Az irodaépület és a pincerész külön albetéten szerepelnek a társasházban. Az eladás egy tulajdonostárstól történik, közvetlenül. Az albetétekhez közös használatban lévő területek (udvarrész, kapuszín) is tartoznak.

Elvi engedéllyel rendelkező, felújítási-átalakítási terv áll rendelkezésre, amely a most egyszintes épület szintemeléssel történő új szint létrehozásával bővíthető az alapterület.

Felhasználási ötletek:
- tervezőiroda
- könyvelőiroda
- webshop átvételi pont (depo)
- árubemutató tér
- dohánybolt
- diszkont üzlet

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 309 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?