Bezárás

Szombathely, Nádasdy Ferenc utca

Eladó házrész
Alapterület 78 m²
Telekterület 530 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
06 30 427 ···
Üzenetet küldök

Eladó házrész

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás utca, közterület - ingyenes
Szombathely belvárosában, a vasútállomás közelében eladó egy zárt udvarban lévő,
kertkapcsolattal és terasszal rendelkező bruttó 93 nm-es házrész.

Az ingatlant az elmúlt 15 év során folyamatosan és szakaszosan újítottuk fel. Szúnyoghálókkal és aluredőnyökkel felszerelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, továbbá a D-i homlokzat „Dryvit” rendszerű hőszigetelést kapott. Ezzel párhuzamosan a beltérben valamennyi vezetéket (víz-, szennyvíz, gáz, elektromos vezetékek) cseréltük, továbbá a kisebb szoba kivételével a burkolatokat is felújítottuk. A lakás fűtését és a melegvizet Vailant típusú kondenzációs gázkazán biztosítja. A 4 m2 -es terasz fedett, a napfénytől szőlő és rózsalugas védi. Az ingatlan belmagassága 3,5 m, de az egész lakásban a fürdőszoba kivételével duplán szigetelt álmennyezet van. Az ingatlanhoz egy különálló pincerész is tartozik az utcafronti házrész alatt.

Ez év augusztusa óta az udvarról nyíló másik két ingatlanrész (a korábbi tulajdonos két idősebb néni elköltözése miatt) jelenleg nem lakott, ezek eladásáról az új tulajdonosok még nem döntöttek. Az utcában, a ház előtt ingyenes a parkolás. A Fő tér 10 perces séta távolságra van, mégis, mivel nem utcafronti, kifejezetten csendes. Az ingatlan sok lehetőséget rejt még magában, pl. igény esetén a tetőtér beépíthető.

Ingatlanosok segítségét nem szeretném igénybe venni, így kérem ne is keressenek!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 427 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk