Szombathely, 11-es huszár út

Eladó családi ház
Szombathely, 11-es huszár út
Alapterület
260 m²
Telekterület
510 m²
Szobák
9
Azonosító: 32407159
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
beépített
Pince
van
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Vállalkozás céljára kínálunk egy különleges adottságú 260 nm-es, 9 szobás/helyiséges ingatlant. A jó állapotú, többszintes családi ház Szombathelyen a belváros felé vezető úton található.
Az ingatlan adottságaiból és elhelyezkedéséből kifolyólag kiválóan alkalmas egy dinamikusan növekvő cég székhelyének, szolgáltatással foglalkozó vállalkozás céljára, pl. magánrendelő, szépségszalon, fogászat, könyvelőiroda, nyelviskola, igényes munkásszálló vagy társasház működtetésére, befektetési céllal albérletek kiadására.
A házat térkövezett udvar veszi körül, mely parkolásra is alkalmas, de a ház földszintjén tágas, zárt garázs és kényelmes, fedett autóbeálló is található. Az utcán és környékén a parkolás ingyenes.
Az ingatlan egy 510 nm-es, tujákkal körbevett telken áll, mely grillezésre, szabadidős tevékenységekre alkalmas, hátsó részében pavilon és a tárolást segítő kis faház áll.

A ház részben alápincézett, mely amellett, hogy raktározásra is alkalmas, helyet ad a gépészetnek.A ház kialakítása lehetővé teszi azt , hogy az egyes fél- és teljes szinteken a helyiségek vagy a lakrészek elkülönüljenek egymásról.
A házban jelenleg 3 külön szinten, egymástól elkülönített komplett lakások találhatók, konyhával, fürdővel és 2 szobával. A földszinti lakás 49 nm, 2 szobás/helyiséges. Mellette egy különálló iroda található, mely kis átalakítással akár a földszinti lakáshoz is kapcsolható. A félemeleten 40 nm-es lakás található teakonyhával, fürdővel, 2 szobával, melyből az egyik erkélyes. Az emeleti lakás 63 nm-es, fiatalos, hangulatos belső kétszintes, étkezőkonyhával, 2 szobával, fürdővel. A tetőtérben plusz két impozáns szoba/ helyiség található rengeteg beépített szekrénnyel, ami helytakarékos tárolást biztosít. Kis átalakítással az emeleti lakáshoz kapcsolható.

A ház minden lakrésze külön mérőórákkal és klímával felszerelt.

A ház jól megépített, korának megfelelő állapotú. Az impozáns megjelenésű családi ház olyan helyen épült, ahonnan könnyen elérhető mind a belváros, mind a városból kivezető és az azt elkerülő útvonalak. Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, per-teher-és igénymentes.
Àr: 68 M Ft
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély