Szombathely, Középhegyi út

Eladó családi ház
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Alapterület
125 m²
Telekterület
500 m²
Szobák
4
Azonosító: 32289092
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2022
Komfort
luxus
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
mennyezeti hűtés-fűtés, hőszivattyú
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

CSOK ÉS 2.5%-OS MNB ZÖLD HITEL IS IGÉNYBE VEHETŐ AZ INGATLANRA!!

Bemutatjuk legújabb projektünket, a négy darab, közel nullenergiás luxusingatlanból álló Középhegyi Villaparkot.

A villapark a Középhegyi út egyik utolsó szabadonálló területén, intim, mégis belvárosközeli lokációban épül (belváros mindössze 3 perc autóút). Az ingatlanok egyenként 500-800 négyzetméteres különálló telekegységeken kerülnek megépítésre.

Fejlesztésünket innovatív építészeti megoldások és a hosszútávú értékteremtés gondolatai inspirálták. Célunk olyan luxusingatlanok tervezése volt, melyekben harmonikus egységet alkot a modern külső dizájn, az élhető, jól tagolt belső terek, a fenntarthatóság és az energiahatékonyság.

A modern, minimalista stílusú villák a látványtervekkel megegyezően kétféle kivitelben választhatók és igény szerint nettó 120 vagy 130 négyzetméter hasznos lakóterületet és 8-10 négyzetméter emeleti teraszt kínálnak. A földszinti, közvetlen kert- és teraszkapcsolatos, amerikai konyhás nappali mellett igény szerint 3 vagy 4 szoba, 2 fürdőszoba és gardrób kerül kialakitásra, tágas kényelmet nyújtva nagycsaládosok számára is. A hő- és melegvízellátás hőszivattyúval biztosított, a hőleadásról felület hűtés és fűtés gondoskodik. Az állandóan friss levegőt és a megfelelő, egészséges belső klímát gépi komfortszellőzés biztosítja. Minden villához 2 férőhelyes fedett autóbeálló vagy igény esetén garázs kerül kialakításra. Az alaprajzok kívánság szerint alakíthatók, vevői igényre szabhatók.
Az épületek tökéletes déli tájolásúak és a rendkívül tágas üvegfelületeknek köszönhetően a hideg évszakokban passzív módon hasznosítják a nap energiáját, jelentősen csökkentve az otthon hőszükségletét. A nappali és a szobák keleti, illetve nyugati irányból is benapozottak, tovább segítve a terek komfortérzetet.

Az épületekhez tartozó önálló telekrészek 485 és 800 négyzetméter között váltakoznak.

A hirdetésben megjelölt ár az emelt szerkezetkész bruttó árat (5% ÁFA tartalommal) tükrözi a 120 négyzetméteres B típusú (6. kép) villák esetében. A kulcsrakész összeg további bruttó 11.2 millió forintba kerül, míg a 2 férőhelyes fedett beálló bruttó 3.5 millió forint. Az A típusú villa (1-5. kép) teljes felára bruttó 6.0 millió forint. A megjelölt összegek indikatív irányárak – műszaki tartalom, lehetséges tervmódosítások (beleértve területet és belső elrendezést) és egyéni igények függvényében változhatnak. A vásárláshoz az összes érvényben levő családtámogatási kedvezmény igénybe vehető, így CSOK, kedvezményes hitel, ÁFA visszaigénylés, illetékmentesség, stb.

Az átadást a szerződéses megállapodástól számított 9, maximum 12 hónapos kivitelezési határidővel teljesítjük.

A magas műszaki tartalomnak és ezáltal "közel nulla energiaigényű" energetikai besorolásnak köszönhetően az ingatlanra igénybe vehető az MNB által újonnan bevezetett, rendkívül kedvezményes, maximum 2.5%-os zöld hitel is!

További információkért, részletes műszaki tartalomért és helyszíni megtekintésért kérjük érdeklődjön a megjelölt telefonszámon vagy üzenetben. Telefonhívás esetén a +36-os előhívószámmal tárcsázzon.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély