Szombathely, Olad

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 623 m²
Ár 179,9 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 946 ···
 
Heckenast István
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Az ingatlan Szombathely zöldövezetében, festői, csendes környezetben egy 2674 m2-es telken fekszik gyönyörű kilátással az egész városra. Az épület 3 szintes. Beépített területe 623 m2. Az első szintem található a konyha és a 100 fő befogadására alkalmas éttermi rész, 20 fős külön teremmel. A második szinten recepció, két különálló apartman és egy szoba helyezkedik el. Itt található még a szauna rész is. A legfelső szinten 7 szoba, fürdőkáddal, klímával. Autóval, autóbusszal és gyalog is kiválóan megközelíthető. Parkolója 22 férőhelyes. Nyáron hangulatos kerthelyiségből és a teraszáról lehet élvezni a város panorámáját.
Az eladási ár tartalmazza az aktuális készleteket, a komplett szoba és konyhabútorokat, teljes melegkonyhai felszerelést, ágyneműket.
A vállalkozás tehermentes. A működéséhez szükséges szoftverek ( forgalom, számlázás, raktározás) rendelkezésre állnak. Beépíthetősége, 30%.
Az épület más célokra is felhasználható, ideális lehet idősek otthona, munkásszálló, rehabilitációs központ kialakítására.
Fűtése gáz központi fűtés, 2 Wolf kazánnal, radiátorokkal.
A teljes vendéglátó ipari egység felújításra szorul.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Heckenast István
A referens összes hirdetése
06 30 946 ···
 
Heckenast Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?