Bezárás

Szolnok, Tisza park

Eladó termőföld, szántó
A hirdető nem töltött fel fotókat
Telekterület 300 000 m²
Ár 150 millió Ft
  • Térkép
06 1 215 ···
Üzenetet küldök

Eladó termőföld, szántó

Befektetők Gazdálkodók Napenergia telepítők figyelem! Napkollektorok telepítésére is alkalmas 30 ha -os minden közművel rendelkező nagybirtok eladó akár thermál vizes kútakkal. Szolnok mellett ahol az M4 es autópálya épül. A birtokon gyönyörű luxus kategóriás lakóházzal épülettel és sok melléképülettel, istállókkal, gazdatiszti házzal, hatalmas berendezett műhellyel eszterga gépekkel és még sok mindennel. Az ingatlanok össz. ára 150 millió Ft, ebbe beletartozik a lakóház teljes minőségi berendezése is.Wellness pihenő paradicsom sport centrum is kialakítható a területen. Sok lehetőség rejlik benne.

Másik lehetőség, ha valaki szeretné hozzá a műhelyben lévő fémmegmunkáló gépeket, manitu rakodógépet és még rengeteg minden ott van kb 40 kandalló és sok-sok értékes dolog + egy Kft autóval ez még így +20 millió Ft.

A Holt Tisza közel a birtok végén található. településtől 8 km-re Törökszentmiklóson kiváló minőségű, a hajdúszoboszlói termálvízhez hasonló koncentrációjú termálvizes fürdő van. Kb 1,5 millió forintért fúrnak termálvizes kutat a környéken.

Telephelynek is alkalmas vagy gazdálkodásra welness, kalandpark, stb...
Ennyiért nagggyon megéri megvásárolni!

Ára; 150 Millio Ft + 20 M Ft a kft. Bp mellett 45 ha területünk is eladó!

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 215 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?