Bezárás

Szolnok, Thököly út

Eladó telephely
Alapterület 6 930 m²
Telekterület 28 474 m²
Ár 660 millió Ft
  • Térkép
Bartha Andrea
06 70 698 ···

Eladó telephely

Az ingatlan jelenleg a Tigáz Zrt. tulajdonában álló, Szolnok Meggyesitelep városrészében, a városközponttól kb. 1,5 km-re észak-nyugatra a 32-esfőút mentén helyezkedik el. Az ingatlan tulajdoni lap szerinti területe: 28474 m2, megnevezése kivett telephely. A telephely összközműves, a telken a hálózati víz-, elektromos áram, csatorna és gáz közműcsatlakozások ki vannak építve. A telek övezeti besorolása egyéb ipari építési övezet. A telephely területén összesen 12 különböző rendeltetésű épület található, a főbb épületek adatait alább részletezem.
Iroda épület, (1-2 sz. épület), iroda, garázs és műhely (3 sz. épület): az 1-2. számú épület-ként jelölt építmény ténylegesen egy irodaház 2 épületszárnya, a két szárny a földszint kivételével minden szinten kapcsolódik egymáshoz; földszint + 2 emelet + beépített tetőtér szintkialakítású irodaépület, a telephely főépülete, melynek az 1. és 2. jelölésű szárnya között, a portaépület nyitott átjáróján át közelíthető meg a telep udvara. A főépülethez az udvar felőli fronton kapcsolódik a 3. számmal jelölt, iroda-, műhely-, és garázshelyiségeket magában foglaló, földszintes épület. Az 1-2-3 számú épület együttes alapterülete 4483 m2.
Raktár épületek (5-6 sz. épület): az 5. sz. épület a telek közepén elhelyezkedő földszintes épület, nagy alapterületű raktárral, melyet kisebb raktár-, és, irodahelyiségek, valamint ezekhez tartozó vizes blokkok vesznek körbe. Mérete 1879 m2.
6 sz. épület földszintes, egylégterű, nagy alapterületű könnyűszerkezetes, acél tartószerkezetű raktár. Mérete: 568 m2.
További információk, a hirdetésben megadott elérhetőségen kérhetőek. A hirdetésben szereplő eladási ár nettó ár, a vételár 660 M Ft+ÁFA.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 698 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?