Szolnok, Hasznos István utca 2.

Eladó családi ház
Szolnok, Hasznos István utca 2.
Alapterület
210 m²
Telekterület
798 m²
Szobák
5
Azonosító: 32436769
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
2001 és 2010 között
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko), házközponti
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Szép családiház eladó, Szandaszőlős egyik legtágasabb utcájában. A széles utcáknak köszönhetően a környező házak messze vannak.

Az épületet kellemes, fényes belső terek jellemzik. Az alsó szinten és a felső szinten is amerikai konyhás étkező található.

A ház földszinti alapterülete 140m2. Ez úgy alakult ki, hogy az egyik fele egy 1975-ben, B30-as téglából, betonalapozásra épült. A másik fele pedig közvetlenül össze lett építve a meglévő épülettel és az 38-as Porotherm téglából épült. Az új rész két szintes. Az új épületrész elkészültekor a meglévő házrész is egyforma tetőfedést kapott, az új résszel megegyező megjelenéssel.

A garázs 34m2-es, két nagy autó kényelmesen fér el benne (pl. 2db A6 avant). Az autóbejáró kapu és a garázskapu is távirányításos elektromos működtetésű. A garázs egyik fala 3,20méter belmagasságú, aminek következtében ide egy polcrendszert lehetett kialakítani, remek tárolási helyekkel. A garázs is radiátoros fűtésű!

Az épület nyugati oldalán egy Rehau rendszerű, üvegezett és fűtött télikert került kialakításra. Ez alatt egy kicsi pince található, amely kis ablakkal is rendelkezik.

A ház körül díszkert lett kialakítva, többféle használatra alkalmas területekkel. Egy nagyobb füves rész gyerekek használatára alkalmas, korábban itt volt elhelyezve a gerendákból épített hinta, csúszda és játszóház. A garázs mögötti kisebb kertrészletben alakítottuk ki a kerti kiülőt önálló kis tetővel és itt van egy zárható, acélból készült kutyakenel is. A ház hosszanti füves részén egy kis dísztó medencéje van elhelyezve, jelenleg nincs használatban, de a kerti kis tavacska szivattyújának külön elektromos kapcsoló doboz és biztosíték is ki lett építve.

Fúrt kútról és locsolási vízmérőről is működtethető programozható automata öntözőrendszer van telepítve a kertben. Az öntözőrendszer programozó felülete a garázsban kapott helyet. Hat fő zónára van osztva az öntözési terület.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély