Bezárás

Szolnok, Belváros

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 285 m²
Ár havonta 850 000 Ft
  • Térkép
Dudics Jánosné
06 30 458 ···
Ingatlan és pénzügy
Üzenetet küldök

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Min. bérleti idő nincs
Vállalkozók, befektetők figyelmébe! Sokoldalú üzlethelyiség kiadó!
Szolnok, belvárosi, forgalmas helyen lévő, emeletes irodaház hosszútávra kiadó.
A 285 nm alapterületű épület 2 szintes, ebből a földszint 130 nm, az emelet pedig 155 nm a lépcsőházzal együtt. Egyik előnye, hogy az emelet az utcáról és a belső udvarról is külön bejárattal rendelkezik, így igény szerint akár megbontva is bérbe vehető.
Az esztétikus irodaház igényesen felújított, kiváló műszaki állapotban van: külső hőszigeteléssel, fa hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik. Fűtése gáz cirkó a hőleadók radiátorok. Az egész épület klímatizált, kamerás riasztórendszerrel felszerelt. A földszinti rész üvegportálos, nagy méretű üzlettérrel rendelkezik, mindkét szinten teakonyhával és vizesblokkal. Az épület alatt 50 nm-es száraz pince húzódik, mely igény szerint szintén bérbe vehető.
Parkolni az ingatlan zárt udvarán és az épület közvetlen környezetében is lehet. Az udvar viacolor burkolattal és világítással ellátott.
Megoszthatósága révén kiválóan alkalmas különböző vendéglátói tevékenységre: impozáns étterem, cukrászda, kávézó (akár kerthelyiséggel is) alakítható ki, de pékség vagy gyorsétterem helyéül is szolgálhat.
Különféle pénzügyi, kereskedelmi szolgáltatásoknak, irodai, oktatói tevékenységeknek is ideális, mivel a vezetői irodától az ügyfélfogadó helyiségig minden funkciónak kialakított helye van. Méreténél, kialakításánál fogva felhasználási lehetőségei korlátlanok, csak a fantázia szab határt. Bérleti díj: földszint 3850 Ft/nm, emelet 2500 Ft/nm, egyben 850 000 Ft/hó, 2 havi kaució szükséges.
További információért keressen bizalommal a megadott elérhetőségen.Kapcsolat a hirdetővel

06 30 458 ···
Üzenetet küldök