Szolnok, Belváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 270 m²
Ár 47 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 388 ···
Tasi Dóra

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
Eladó egy Szolnok városközpontjában lévő 270m2-es, teraszos, kerthelyiséggel rendelkező ingatlan.

Az ingatlan alsó szintje tágas belső térrel rendelkezik, több, kisebb helyiséggel. Ennek köszönhetően kiváló lehetőséget nyújt további egyben használatra, de még több, kisebb helyiséget is ki lehet alakítani belőle (irodák, fülkék, stb.).

Az emeleti részen található még 2 nagyobb helyiség, ezekből a kisebbik teljes mértékben alkalmas iroda, tárgyaló vagy bármilyen más, cégprofilba illő tevékenységre. A nagyobbik helyiség méretét tekintve kiváló rendezvények szervezésére, szintén több, kisebb helyiség kialakítására, de tökéletesen megállja a helyét bemutatóterem szerepében is.

A tetőtéren található egy igen tágas, napos, kellemes kikapcsolódást nyújtó terasz is. Egyaránt érdekes lehet kinti étkező/italozó helynek vagy külön pihenő résznek, ha a dolgozók (vezetők, beosztottak ) lazítani szeretnének egy kicsit.

A lent található kerthelyiség barátságos környezetet nyújt, köszönhetően az örökzöld növényeknek és a megfelelő kialakításnak.

Irodánk hitel- és biztosításközvetítéssel is foglalkozik, mely az ingatlanközvetítési szolgáltatásunktól függetlenül is választható.
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Tasi Dóra
A referens összes hirdetése
06 70 388 ···
Otthon Centrum Szolnok Az iroda összes hirdetése

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10