Bezárás

Szokolya, Fő utca

Eladó szálloda, hotel, panzió...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 200 m²
Ár 78 millió Ft
  • Térkép
06 30 517 ···
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Kiváló minősítésű vendégház stabil árbevétellel kedvező pénzügyi helyzetben a hozzá kapcsolódó vállalkozással együtt eladó

Az ingatlan:
A modernizált parasztház Szokolya központi fekvésű részén, a Nemzeti Parktól és a turisták által kedvelt Királyréttől kb. 5 km távolságban található. Két lakóegységből áll:
- a 110 m2-es lakás a környék egyik legjobban értékelt és legkedveltebb apartmanaként üzemel (1 nagy nappali konyhával, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba);
- a 60 m2-es lakóegységet jelenleg lakásnak használjuk (1 nappali konyhával, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba), de minimális költségű átalakítással apartmanként is üzemeltethető.
A házhoz tartozik egy mosókonyha, 2 pince és egy fészer. Az épület egy kb. 1700 m2 teleken van, ápolt gyeppel és kerttel, hatalmas diófákkal és gyümölcsfákkal. A lakások fűtése kombinált, fakazánnal üzemelő falfűtéssel, cserépkályhával, kandallóval, infrafűtéssel és klímával. Gáz az udvarban.

A vállalkozás:
A vendégházat üzemeltető Kft. évről évre stabil árbevételt eredményez, pozitív eredménnyel; a 2020-as turisztikai válság idején is kiemelkedő pénzügyi eredménnyel számolunk. A vendégház üzleti koncepciója alapján rendkívül alacsony költségszinten tud üzemelni, a várható megtérülési ráta átlag feletti. A cég pénzügyi struktúrája kedvező az elmúlt években történt magas értékű beruházásoknak köszönhetően, így kiváló választás lehet a kezdő vállalkozóknak és a portfoliójukat szélesítő üzletembereknek is. A vendégház kiváló minősítéssel rendelkezik a Google-n és a nagy szállásközvetítőknél: szálláshu-n szenzációs szálláshely 9.8, bookingcom-on Genius partner, airbnb-n Superhost minősítéssel rendelkezünk. Informatikai háttere fejlett, SZÉP kártya elfogadóhelyként regisztrált.
Természetesen az adás-vétel részét képezik a vállalkozás tulajdonában álló berendezési tárgyak és eszközök is, többek között a vendégház teljes bútorzata, ágyneműk és textíliák, mosógépek és szárítógép, takarítóeszközök, tűzifa és fűnyíró traktor. Az átadás-átvétel átmeneti időszakában teljes támogatást nyújtunk az üzemeltetéshez, az informatikai és szállásközvetítői szolgáltatások (és vendégértékelések) átadásához, és a meglévő foglalások teljesítéséhez. Így a vendégház akár 1 napos átadás-átvétellel, 1 hónapos (vagy megegyezés szerint akár 1 éves) támogatás mellett zavartalanul üzemeltethető.
Kiváló pályázati lehetőségek.

Az adás-vétel opcionálisan kiegészíthető egy kapcsolódó kb. 1200 m2-es, panorámás, belterületi, beépíthető telekkel, melynek bejárata másik utcáról nyílik.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 517 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?