Bezárás

Szokolya, Pest megye

Eladó külterületi telek
Telekterület 52 520 m²
Ár 42,5 millió Ft
  • Térkép
Diverse Ingatlan
06 20 326 ···
Diverse Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség 3 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
PANORÁMÁS TELEK - 
EGYEDÜLÁLLÓ FEJLESZTÉSI TERÜLET

Pest Megyében, - s talán országosan is - egyedi, KITŰNŐ AJÁNLAT

Szokolyán, belterület határán, a Börzsöny kapujában BEMUTATÁSRA és ELADÁSRA VÁR egy gyönyörű, kitűnő pozíciójú és fekvésű 5,5 hektáros, (egészben 100,500 m2) szántó-rét-erdő tömbben létező, jól, - műúton - megközelíthető, 3%-os beépíthetőségű panorámás telek, aminek BELTERÜLETBE VONÁSA LEHETSÉGES, - tervezetileg előkészített. 
A terület egy tulajdonostól, több helyrajzi számmal rendelkezik, és az értékesítése kétféle ingatlancsomagban lehetséges.

Az 1. sz. csomag tartalmazza a az ingatlan panorámás, vízmosásos (opcionális) lehetséges bejáró nyitás, és följáró kiépítés a gyönyörű kilátású dombtetőre,  

#1 + #2 + #5  -- ÖSSZESEN : 52.520 m2  .(810 Ft/m2)

ÁRA : 42.5 millió Ft-ért.  (121,500 Euro)

A Kismarosról induló, turistákat és helyi lakosokat szállító kis-vonat a terület lábánál fut el, megálló, ill. a területre való bejutáshoz szükséges út/bejáró kialakítására tervek és dokumentációk állnak rendelkezésre. 

Létezik egy 2. sz. eladási csomag, amely magába fogalja az előbbit --
A 2. sz. csomag a teljes (100,500m2) egybefüggő erdős és a panorámás-vízmosásos egyben értékesítését célozza.

#1 + #2 + #3 + #5 + #6 -- ÖSSZESEN : 100.524 m2  .(769 Ft/m2) 

ÁRA : 76,8 millió Ft (220,000 Euro) 

EZ AZ AJÁNLAT már alapjában véve is NAGYON KEDVEZŐ ft/m2 áron számol, - a terület pedig, a hirdetési árhoz viszonyítva (a m2 ár osztójával) jó 524 m2 -el nagyobb, amit a 10 hektárra bónusznak/kedvezménynek is tekinthet a vevő, az új tulajdonos. 

A területre megálmodott s megtervezett project lehetősége szintén étékelend bónusz a tulajdonostól, - akinek több mint 15 évébe került az elképzelésének megfelelő, általa előkészített, úgynevezett Kihasználhatóság-Csomagban hirdetni meg ezt a kivételes ingatlant. 

A tervezetek kivitelezésének finanszírozásához számos helyi és országos pályázati forrás nyújthat segítséget.

Az ingatlan körül és annak közelében jelenleg is folyamatosak az egyéni és önkormányzati fejlesztések (!)

A kifogástalanul karbantartott és környezettudatosan kezelt/ápolt rét, a művelésen kívüli szántó és a kompetens fa fajták által és optimális sűrűséggel telepített, tiszta erdő, - lábon álló, összességében 22-24 millió ft értékű, véghasználaton nyilvántartott, jelenkori, (vagyis bármikor vágható,) pénzben realizálható fa-vagyon (!) 
Csodálatos környezet, mind kihasználhatóságában, mind a környék ár-érték arányához viszonyítva KITŰNŐ BEFEKTETÉS. 

Általánosan életvitelszerűen is lakott üdülő övezet mellett - a műút túloldala, - buszmegállóval, a börzsönyi kisvasúttal, a Török Patakba futó víznyelőjével, valamint a 30 -50 méteren belüli közművek, infrastruktúrák elérhetőségével és a szükséges engedélyek (bejárat és vasúti átjáró kialakítás, stb), meglétével számtalan kihasználási lehetőséget kínál a terület. 
Fúrt kútból bőséges és jó minőségű víz hozható felszínre, - látó közelben lévő, árammal s vízzel ellátott szomszédos birtok az élő példa.

BEFEKTETÉSI SZÁNDÉKKAL ÉRDEKLŐDŐKNEK már rendelkezésre áll egy komplex, a terület kihasználhatóságát maximálisan szem előtt tartó, a helyi hivatalokkal és közmű-szolgáltatókkal egyeztetett, azok támogatását már biztosító (!) tervezetek alapján összeállított, jóváhagyásokkal s engedélyekkel ellátott ' " PILISI PARKERDŐ NEMZETI PARK - SZABADIDŐ KÖZPONT "/több 100 milliós, a meglévő tervekkel pályázható/ project-elképzelés.
Komoly érdeklődőknek további információkat, referencia kapcsolatokat és azonnali betekintést adunk.

A környék népszerűsége és turisztikai jelentősége tagadhatatlan, a telek panorámája egyedi és felülmúlhatatlan, mert fennsíkjáról zavartalan a rálátás a Belső-Börzsöny 1000 méter magas hegyeire, a Nemzeti Park és hazánk ősi, leginkább érintetlen s bolygatatlan erdejére. 
Szintén csak néhány km a Börzsöny Duna-parti sávja, a csodálatos Dunakanyar, amely a vízről felverődő napsugárral mediterrán hangulatot idéz.

Az ingatlan közlekedése: 
 
- M2-őn keresztül Budapest 48 perc;
- Liszt Ferenc Repülőtér 56 perc;
- Zónázó vonattal a Nyugati pu. 36 perc;
- Ütemes buszközlekedés;
- EU-Kerékpárút: hamarosan(!) 
- Közvetlen kapcsolat a Visegrád, (- Dobogókő,) Szentendre, ill. Esztergom 11-es főútjával 
a Nagymaros--Visegrád, és a Vác--Tahitótfalu kompokkal, 

TEHÁT: a teljes terület irányára: 76,8 millió HUF (220,000 Euro)

A rohamosan emelkedő agglomerációs árak módosíthatnak az ajánlaton, de kizárólag kompenzáció alapon, a mindenkori hirdetett árértéken megtekintőknek, gondolkodás utáni ajánlattételnél emelkedés után is marad a megtekintés ár. 

További részletekért, hiteles információkért, a terület megtekintésének és a tulajdonossal való kapcsolat felvételi szándékával kérem, hogy forduljon hozzám bizalommal!

Nagy Z. Nándor  

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 326 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk