Bezárás

Szokolya, Pest megye

Eladó családi ház
Alapterület 200 m²
Telekterület 2 700 m²
Szobák száma 6
  • Térkép
Koczka Kornél
06 20 981 ···
Balla Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés falfűtés, vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 40 000 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás udvari
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Kiváló minősítésű vendégház, stabil árbevétellel, kedvező pénzügyi helyzetben a hozzá kapcsolódó vállalkozással együtt ELADÓ.
Az ingatlan:
A modernizált parasztház Szokolya központi fekvésű részén, a Nemzeti Parktól és a turisták által kedvelt Királyréttől kb. 5 km távolságban található. Két lakóegységből áll:
- a 110 m2-es lakás a környék egyik legjobban értékelt és legkedveltebb apartmanaként üzemel (1 nagy nappali konyhával, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba);
- a 60 m2-es lakóegységet jelenleg lakásnak használják (1 nappali konyhával, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba), de minimális költségű átalakítással apartmanként is üzemeltethető.

A házhoz tartozik egy mosókonyha, 2 pince és egy fészer. Az épület, 2 útcáról megközelíthető, kb. 2700 m2 telken található, ápolt gyeppel és kerttel, hatalmas diófákkal és gyümölcsfákkal. A lakások fűtése kombinált, fakazánnal üzemelő falfűtéssel, cserépkályhával, kandallóval, infrafűtéssel és klímával. Gáz az udvarban.

A vállalkozás:

A vendégházat üzemeltető Kft. évről évre stabil árbevételt eredményez, pozitív eredménnyel; a 2020-as turisztikai válság idején is kiemelkedő pénzügyi eredménnyel számolt. A vendégház üzleti koncepciója alapján rendkívül alacsony költségszinten tud üzemelni, a várható megtérülési ráta átlag feletti. A cég pénzügyi struktúrája kedvező az elmúlt években történt magas értékű beruházásoknak köszönhetően, így kiváló választás lehet a kezdő vállalkozóknak és a portfoliójukat szélesítő üzletembereknek is. A vendégház kiváló minősítéssel rendelkezik a Google-n és a nagy szállásközvetítőknél: szálláshu-n szenzációs szálláshely 9.8, bookingcom-on Genius partner, airbnb-n Superhost minősítéssel rendelkezik. Informatikai háttere fejlett, SZÉP kártya elfogadóhelyként regisztrált.

Természetesen az adás-vétel részét képezik a vállalkozás tulajdonában álló berendezési tárgyak és eszközök is, többek között a vendégház teljes bútorzata, ágyneműk és textíliák, mosógépek és szárítógép, takarítóeszközök, tűzifa és fűnyíró traktor. Az átadás-átvétel átmeneti időszakában teljes támogatást nyújtunk az üzemeltetéshez, az informatikai és szállásközvetítői szolgáltatások (és vendégértékelések) átadásához, és a meglévő foglalások teljesítéséhez. Így a vendégház akár 1 napos átadás-átvétellel, 1 hónapos (vagy megegyezés szerint akár 1 éves) támogatás mellett zavartalanul üzemeltethető.
Kiváló pályázati lehetőségek!
További kérdés estén hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 981 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?