Szinpetri, Dózsa György utca 100/A

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 1 610 m²
Ár 1,17 milliárd Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 236 ···
Kolbányi György
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Borsod Abaúj Zemplén megyében eladó egyedülálló látnivalókkal rendelkező ingatlan mely
az UNESCO által a világörökség részeként nyilvántartott Aggteleki Nemzeti Park közvetlen szomszédságában, Észak - Kelet Magyarország leglátogatottabb turisztikai útvonalán helyezkedik el. Az értékesítésre kínált ingatlanban található látnivalók a Nemzeti Park után a térség egyik leglátogatottabb turisztikai látványossága.

A létesítmény működő részei: 4 különböző témájú kulturális turisztikai látványosság, kávézó, lakások (209m2, 90m2, 60m2), öt férőhelyes lombház (24m2) terasszal, galériával, kültéri sütési lehetőség, többfunkciós kemencében és szabadtűzön.
A belterületi földingatlanok területe 30.950 m2. További extrák: legtöbb helyiség padló es falfűtéses, az ingatlan 20 kamerával valamint központi riasztórendszerrel van ellátva, látnivalók audió-vizuális többnyelvű bemutatása (5 LCD monitor), az ingatlanon keresztül folyó patakon saját hidak kötik össze a területeket. Buszok fogadására is alkalmas parkolási lehetőség. Bővítési lehetőségek: szálláshely, 50-70 % készenléti állapotban, melyek száma a hely kialakításából adódóan növelhető, étterem, lovarda,vadászati szállás, kemping
Kiegészítő építmények: 600 m?-es kül- és beltéri bazaltköves parkoló, kocsiszín, kerékpártároló, lombház, fedett szalonnasütő, fedett kemencekomplexum, fedett pihenő, 3 magán híd, 2 nagy kültéri tó patakkal, egyiken mesterséges sziget, duzzasztó és vízesés, ásott kút.

Az Aggteleki Nemzeti Park látogatottsága 150-200 ezer fő/év, és a turisták jelentős része a cseppkőbarlangot is megtekinti. A busszal érkező csoportok száma is jelentős, de nagyszámú szállóvendég elszállásolására a környéken alig van lehetőség. A meglévő épületekben 24-33 vendégszoba, konyha és étterem alakítható ki. A területen van lehetőség olyan komplexum építésére ahol bővíthető a szálláshelyek száma.
A vendégek számára helyben szervezhető programok: vadásztatás, bicikli, quad, gyalogos és lovas túráztatás
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem, hívjon bizalommal. Hirdetési azonosító: M125380


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kolbányi György
A referens összes hirdetése
06 20 236 ···
Szerencsi OtpIp Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?