Szigliget, Aranykagylói út

Eladó üdülőházas nyaraló
Szigliget, Aranykagylói út
Alapterület
110 m²
Telekterület
1300 m²
Szobák
4 + 2 fél
Azonosító: 32426294
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó üdülőházas nyaraló

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
elektromos, egyéb
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépített
Villany
van
Víz
van
Gáz
utcában
Csatorna
van

Leírás

NYÁR, NAPSÜTÉS, STRAND, OSZI BÁCSI HALSÜTŐDÉJE, AZ ORSZÁG LEGJOBB LÁNGOSA …. EZ SZIGLIGET! A STRANDTÓL 5 PERC SÉTÁNYIRA ELADÓ egy nyaraló, két szeparált önálló lakrésszel, melyek akár össze is nyithatóak.


HELYSZÍN
Szigliget, e a település éltet, gyönyörködtet. A Balaton gyöngyszeme, és még annál sokkal több… Szigliget a Balaton északi partján található község. A település egyik legjobb helyén, a Vitorlás Kikötő és a strand közelében, a Rókarántó hegyen, az igen népszerű Aranykagylói utcában található az ingatlan. Panorámája a Szigligeti Aranykagylóra és kis részben a Balatonra van. A jelenlegi szabályozás szerint sem elé, sem mellé nem építhetnek, így a szomszédoktól, illetve az utca szinttől való kényelmes távolság garantálja a nyugalmat.

KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA
A 71. úttól kb. 3-5 percnyi autózással érjük el az ingatlant. Szigligetet vasúton nem lehet megközelíteni, helyette autóbuszos közlekedést vehetünk igénybe. A Balatoni Bringakörút is érinti a félszigetet.
Az ingatlan közelében élelmiszerbolt és számos egyéb gasztronómiai hely található. Szigligeten óvoda és iskola is működik. Az orvosi ellátás, a gyógyszertár, a posta stb. is rendelkezésre áll a hétköznapi teendők elintézéséhez.

AZ ÉPÜLET
Az épület a telek hátsó részén, a védett területen található, az utcafronttól kb. 80 m-re, távol a szomszédos épületektől, az utca zajától. Mivel az építmény a Rókarántó hegy közepén helyezkedik el, a kilátás is egyedi, látni a Balatont, illetve az Aranykagylói öblöt.
Az épületet családja számára Horváth Jenő építészmérnök tervezte, illetve ő irányította a kivitelezést is, ennek megfelelően kiváló statikai állapotban van.
A ház a kor színvonalánál magasabb minőségben és esztétikai megjelenésben épült meg. Köveskáli homokkőből készültek a külső falak, a válaszfalak téglából. A tető héjazata Bramac cserép. Közművek: víz, villany, csatorna. Gáz az utcában. Fűtés: elektromos és kandalló.

Extrák: 3 fázisú áram, szúnyogháló, kábel tv stb.

A két lakás hasznos alapterülete összesen 100 nm ( földszint 57,6 m2 + tetőtér 43,2 m2)
Ezenkívül: pince 23,1 m2 + nyitott /fedett gépkocsi beálló 33,3 m2 + terasz 19,8 m2

TELEK
Két helyrajzi számmal ellátott. A belterületi rész 674 nm, míg a külterületi felső rész 625 nm. Az épület a védett részen található. A kert dísznövényekkel és termő gyümölcsfákkal telepített (füge, szilva, őszibarack stb.) Parkolás: 2 jármű részére a ház alatti fedett parkolókban biztosított, további járművek udvari parkolása is megoldott.

Az ingatlan irányára 100 MFt.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt az ingatlanpiacon ritkaságnak számító két önálló lakrésszel rendelkező nyaralót, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel