Szigetvár, Ország út 21.

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 17 772 m²
Telekterület 46 290 m²
Ár 79 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 316 ···
 
Hajnal László
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Baromfitelep Szigetvár Ny-i részének ipari övezetében eladó. A telep 35000-db. baromfi befogadására alkalmas. Ez az állomány 4 különböző nagyságú, összesen 11636 m2 hasznos alapterületű, automata etető és itató, levegőforgató és cserélő rendszerrel ellátott, hőszigetelt födémű, fűthető baromfi ólba helyezhető el. A munkagépek kulturált tárolását külön épület biztosítja. Ebben az épületben két automata ajtóval felszerelt gépkocsi tároló is van. Áramkimaradás esetén aggregátor biztosítja a szükséges energiaellátást.
A telep utcafronti részén helyezkedik el a lakóház, melynek 3/4-ed része 2005-ben az alapoktól újjáépítésre került, újszerű állapotú. 151 m2 hasznos alapterületű, 3 szobája közül kettő szőnyegpadlós, 1 parkettás. A középső szoba szabad nyílással kapcsolódik a nappali – étkező - konyha funkciójú, hidegpadlós lakótérhez, melyből egy beépített szekrényes előtéren keresztül jutunk a fürdőszobába és a WC-be. A nappaliból nyílik a jelenleg irodának használt helyiség, ami akár a 4. szoba funkcióját is betöltheti. A teherbejárati részén, a lakóépülettel egy tömbben van egy automata ajtós garázs is. Az udvari homlokzat fatornácosan lett kialakítva. A telepen foglalkoztatott személy részére is kialakítottak egy lakóteret. A lakóház mögötti, utcafronti részen található egy baromfivágó és terménytároló.
Az épületekkel beépített terület 17772 m2. A telep a K-i oldalon csatlakozik egy 18958 m2-es tóhoz, amit kedve, saját belátása szerint hasznosíthat a tulajdonosa. A tó mellett van egy 9560 m2-es, felhagyott agyagbánya, ami a tóhoz is kapcsolható, ezzel növelve a vízfelületet.
A baromfitelep Kft. tulajdonában van, azzal együtt eladó.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hajnal László
A referens összes hirdetése
06 70 316 ···
 
Hajnal Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?