Szigetvár, Fertő köz 4.

Eladó családi ház
Szigetvár, Fertő köz 4.
Alapterület
84 m²
Telekterület
711 m²
Szobák
2
Azonosító: 32391358
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
cserépkályha
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
utcai
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Szigetvár csendes, családi házas utcájában, 2 szobás, cserépkályhával fűtött lakóház tároló és állattartó melléképületekkel, füstölővel, udvari kúttal, 711 m2-es telken eladó. A lakóépülethez közvetlenül kapcsolódik egy külön bejáratú, szoba, konyhás lakrész. Az eddigi tulajdonos megállapodás alapján nagyobb területet használhatott, várhatóan ez a lehetőség a jövőben is adott lesz.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel