Szigetszentmiklós, Pest megye Eladó telephely
Alapterület 540 m2
Telekterület 2733 m2
Azonosító: 32744968
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 316
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

***Számos üzleti lehetőségre alkalmas ingatlan hangulatos borospincével !***

Vállalkozás indításban gondolkodik, de még nem találta meg a megfelelő helyet?

Meglévő Üzletét bővítené? Fontos a tökéletes elhelyezkedés?

A House Hunters ingatlaniroda eladásra kínálja az 2733 nm-es telken található 540 nm-es alapterületű ingatlant, M0-ás autóút közvetlen közelében melyhez akár 40 fő befogadására alkalmas borospince is tartozik. A cég jelenleg fogászati implantátumok gyártásával foglalkozik, illetve korábban fogászati rendelőként is működött. A fő épület három szintes, melyben jelenleg a földszinten helyezkedik el a fogászati termékek gyártására alkalmas üzem, CNC géppel és hozzájuk tartozó marógépekkel. Emellett üzleti célra alkalmas előtér, tárgyalótermek, étkező, öltözők, férfi, nő mosdók. Az első emeleten található a korábban üzemben lévő fogászati rendelő, ezen kívül további irodahelyiségek, tárgyalótermek. A második emelet található továbbá még egy nagyobb irodarész és a harmadik szinten egy komplett lakrész. A telek hátsó részében találjuk az igényesen kialakított borospincét, mely alkalmas csapatépítésre, illetve családi, baráti összejövetelek szervezésére egyaránt. Az udvarban és az épület előtt számos parkolási lehetőség található.

Az elhelyezkedése szintén ideális, közvetlenül a M0-s lehajtó mellett található Csepel és Szigetszentmiklós határánál.

Az ingatlan sokoldalúan hasznosítható, rengeteg üzleti lehetőséget rejt, felső szintjének falai rendkívül könnyen mozgathatóak így a helységek egybenyithatóak vagy bővíthetőek.

Tekintse meg és váltsa valóra üzleti álmait! Amennyiben felkeltettük érdeklődését hívjon bizalommal, a megtekintés rugalmas, akár hétvégén is.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szigetszentmiklós, Pest megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 555,56 ezer Ft/m²
Szigetszentmiklós 188 ezer Ft/m²
Pest megye 242,42 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 316
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch