Szigetszentmiklós, Pest megye

Eladó ipari terület
Telekterület 5 723 m²
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 431 ···
 
Szarvas Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó ipari terület

Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Szigetszentmiklós „Sáméhegyi-dülő” részén az M0 autóút, Csepeli út közvetlen közelében eladó egy 5.723 nm-es külterületi telek, valamint a hirdetésben szereplő terület követlen közelében továbbá eladó egy 7.824 nm-es (150.000.000 Ft), valamint egy 20.244 nm-es (390.000.000 Ft) földterület. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan kiemelkedő értékű Nyugat-Európát, Kelet-Európát összekötő tranzit útvonal mellett található mely kifejezetten alkalmassá teszi a területet vállalkozási, kereskedelmi szolgáltató, ipari tevékenység végzésére.

A vízellátás az ingatlan előtt található főútvonal mellett húzódó vízvezetékre, vagy az M0 autóút felől lehet rácsatlakozni a vízvezetékre. Szennyvízelvezetés a területen jelenleg nincs, mivel a terület eddig mezőgazdasági művelés alatt volt. A területen keletkező szennyvizek ráköthetőek és eljuttathatóak a meglévő tisztítótelepre. Villamos energia ellátás a területen 2db 20kV-os légvezeték-hálózat halad keresztül. Ezek a vezetékek alkalmasak arra, hogy oszloptranszformátorok beépítésével biztosítani lehessen a szükséges villamos energiát a tervezett ingatlanokhoz. A TIGÁZ-al történt előzetes egyeztetés szerint van mód a terület gázenergiával történő ellátására.

Csepelről a fél óránkét induló volán busz járataival 15 perc alatt elérhető az ingatlan, a buszmegálló 500 m-en belül megtalálható.

Az épület alkalmas logisztikai, ipari, kereskedelmi tevékenység végzésére.

Az ingatlan Per és tehermenetes!


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Szarvas Ingatlan
A referens összes hirdetése
06 30 431 ···
 
Szarvas Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?